6 طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی بدون طعم تلخی
به گزارش سفر به هند، بستنی چغاله بادام یکی از مجذوب کننده ترین است که می توانید با این میوه سبز رنگ فصل بهار درست کنید. اگر شما هم در پی یک گزینه تازه هستید که به فهرست اضافه کنید، بستنی چغاله را می توانید امتحان کنید. این بستنی ته مزه ترش دارد و طعم لذیذش حتما شما را سر ذوق می آورد. در این مقاله از در ما طرز تهیه بستنی چغاله بادام به 2 روش با ثعلب و شیر و بدون ثعلب و شیر و فوت و فن های خوشمزه شدن بستنی با چغاله بادام را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه بستنی چغاله بادام در یک نگاه
برای درست کردن بستنی چغاله بادام بدون شیر، چغاله بادام ها را بشویید. در آب بجوشانید و آبکش کنید. چغاله ها را با چاقو، خرد نموده و بعد در غذاساز یا مخلو ط کن پوره کنید. خامه و شکر را جداگانه در یک کاسه، با همزن بزنید تا یکدست گردد. این ترکیب را در غذاساز بریزید و دوباره با چغاله بادام های پوره شده، بزنید.
مایه بستنی را در ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید. هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار، ظرف را بیرون بیاورید و با قاشق هم بزنید. سپس دوباره به فریزر برگردانید. حدود 5 تا 7 ساعت بعد، بستنی چغاله بادام، آماده شده و می توانید آن را اسکوپ بزنید و میل کنید.
شما می توانید مقدار مواد لازم، جزییات و مراحل کامل طرز تهیه بستنی چغاله بادام را در این مطلب مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی با چغاله بادام بدون شیر و ثعلب (روش اول)
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
چغاله بادام | 400 گرم |
خامه صبحانه | 2 بسته 200 گرمی |
شکر | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق چای خوری |
آب | به مقدار کافی |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان آماده شدن بستنی چغاله بادام: 4 تا 5 ساعت
مراحل طرز تهیه بستنی چغاله بادام ساده
دسر بستنی با چغاله بادام را می توانید با مواد ساده ای درست کنید و به عنوان دسر یا عصرانه ساده و خوشمزه بهاری، میل کنید. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی چغاله بادام را به ترتیب زیر دنبال کنید.
مرحله اول: چغاله بادام را تمیز کنید
برای طرز تهیه بستنی چغاله بادام خانگی بدون شیر و ثعلب، ابتدا چغاله بادام ها را بشویید و پرزهای روی آنها را تا جای ممکن بگیرید. می توانید چغاله ها را به مدت 10 دقیقه در آب سرد بخیسانید و بعد روی آنها را با دست بمالید یا اسکاچ نرم بکشید تا پرز های آنها گرفته گردد. سپس چغاله بادام ها را بشویید و در آبکش بریزید.
مرحله دوم: چغاله بادام ها را پوره کنید
وقتی آب اضافی چغاله بادام ها گرفته شد، چوب و ابتدا و انتهای چغاله بادام ها را با چاقوی تیز جدا کنید. چغاله بادام ها را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. سپس چغاله بادام ها را خرد کنید و در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. چغاله بادا م ها را پوره کنید تا حدی که کاملا نرم و خمیری شوند.
مرحله سوم: مخلوط شکر و خامه را آماده کنید
در ادامه، شکر و خامه را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی، آنها را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و خامه فرم بگیرید. سپس خامه فرم گرفته را در مخلوط کن بریزید و با پوره های چغاله بادام، به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا خامه کاملا با چغاله بادام ها، ترکیب گردد و بافت نرم و خمیری بگیرد.
در صورت تمایل می توانید شکر و خامه صبحانه را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله چهارم: بستنی چغاله بادوم را فریز کنید
بعد از آماده کردن مایه بستنی چغاله بادام، مایه بستنی را در یک ظرف پیرکس یا قالب های کیک مخصوص فر بریزید و سطح آن را با لیسک یا پشت قاشق صاف کنید. ظرف را در فریزر بگذارید و به مدت 45 دقیقه صبر کنید تا بستنی خودش را بگیرد.
مرحله پنجم: مایه بستنی را هم بزنید
بعد از هم زدن بستنی، دوباره ظرف را به فریزر برگردانید و نیم ساعت بعد، دوباره با قاشق، آن را هم بزنید تا مولکول های هوا به همه جای مایه بستنی برسد و بافت پفکی بگیرد. بعد ظرف را در فریزر بگذارید. در طول 5 ساعت، هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار، بستنی را هم بزنید تا وقتی بستنی کاملا آماده گردد.
مرحله آخر: بستنی چغاله بادام را سرو کنید
در آخر، وقتی بستنی آماده شد، ظرف را بیرون بیاورید. با قاشق یا اسکوپ زن، از بستنی بردارید و در کاسه بریزید. روی بستنی را آبلیمو بریزید و با مواد دلخواه مثل پرک بادام یا برش های چغاله بادام، تزیین و بستنی را میل کنید. نوش جان!
برای خرید آبلیمو می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی چغاله بادام با شیر و ثعلب (روش دوم)
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
چغاله بادام ریز | 300 گرم |
شکر | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر (پرچرب) | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه صبحانه (پرچرب) | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
ثعلب | 1/4 قاشق چای خوری |
آب جوش | به مقدار کافی |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
زمان آماده شدن بستنی چغاله بادام: 5 تا 7 ساعت
مراحل طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار با شیر و ثعلب
در این روش از تهیه بستنی چغاله بادام با شیر و ثعلب، بافت بستنی کشدارتر می گردد و بستنی، طعم قوی تری می گیرد. اگر می خواهید بستنی چغاله بادام حرفه ای درست کنید، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.
مرحله اول: چغاله بادام ها را آماده کنید
در ابتدا برای درست کردن بستنی چغاله بادام با شیر و خامه، چوب یا دم چغاله بادام ها را بگیرید. آنها را به خوبی بشویید و پرز روی چغاله ها را بسایید تا از بین بروند. سپس چغاله ها را در یک قابلمه بریزید و به آنها آب اضافه کنید. چغاله ها را روی حرارت بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بجوشند و تلخی آنها گرفته گردد. سپس آنها را آبکش نموده و زیر آب سرد بگیرید.
مرحله دوم: چغاله بادام ها را پوره کنید
در ادامه، چغاله بادام ها را روی تخته آشپزخانه، با چاقو، خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا پوره و نرم شوند. این پوره ها را کنار بگذارید.
مرحله سوم: مایه شیر و تخم مرغ را درست کنید
در این مرحله از تهیه بستنی چاقاله بادوم با تخم مرغ و شیر، زرده های تخم مرغ را از سفیده به دقت جدا کنید. زرده ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و شکر و وانیل را به آن بیفزایید.
با همزن برقی، زرده ها را بزنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا نمایند. به مقدار 1/4 از شیر سرد را با نشاسته و ثعلب حل کنید. شیر را به تدریج به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط شیر و نشاسته را هم بیفزایید. همه مواد را هم بزنید.
برای خرید نشاسته، شیر و تخم مرغ از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.
مرحله چهارم: مایه شیر و تخم مرغ را حرارت دهید
در ادامه، ظرفی که مخلوط شیر، تخم مرغ، نشاسته، وانیل و شکر را در آن ریخته اید، روی حرارت بگذارید. شعله را کم کنید و حدود 15 دقیقه مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا مخلوط شما قوام بگیرد ولی جوش نیاید.
مرحله پنجم: پوره چغاله بادام را اضافه کنید
سپس پوره های چغاله بادام را از غذاساز بیرون بیاورید و در قابلمه بریزید و هم بزنید تا پوره ها در مخلوط شیری، به طور یکدست، پخش شوند. حدود 5 دقیقه دیگر صبر کنید تا طعم ترش چغاله ها خارج گردد. بعد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مایه بستنی، از دما بیفتد.
مرحله ششم: خامه و گلاب را اضافه کنید
در این مرحله از درست کردن بستنی با چغاله بادام، خامه و گلاب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد. این مخلوط خامه ای را در مایه بستنی سرد شده، بریزید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست بیاید. این مخلوط را در یخچال به مدت 8 ساعت بگذارید تا کاملا سرد گردد.
گلاب اعلا را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله هفتم: بستنی چغاله بادام را در فریزر بگذارید
بعد از سرد شدن مایه بستنی چاقاله بادام، ظرف را در فریزر بگذارید. هر 45 دقیقه یا 1 ساعت یک بار، مایه بستنی را با قاشق هم بزنید تا بافت پفکی بگیرد. حدود 5 تا 7 ساعت طول می کشد تا بستنی آماده گردد.
می توانید در این روش از دستگاه بستنی ساز هم برای درست کردن بستنی چغاله بادام بهره ببرید. در این صورت، مایه بستنی را در دستگاه غذاساز بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه عمل کنید. در این روش در کمتر از 45 دقیقه بستنی آماده می گردد. سپس می توانید بستنی را اسکوپ زده، تزیین و سرو کنید.
طرز تهیه بستنی چغاله بادام به روش های دیگر
بستنی چاقاله بادام را به روش های دیگر هم می توانید درست کنید.
روش تهیه بستنی چغاله بادام با بستنی آماده وانیلی
درست کردن این بستنی، یک راه میان بر برای چشیدن طعم بستنی چغاله بادام به ساده ترین روش است. برای تهیه بستنی چاقاله بادوم با بستنی آماده، چغاله بادام ها را بشویید و بعد از تمیز و خرد کردن، در غذاساز، پوره کنید.
در یک ظرف دیگر، بستنی وانیلی لیتری یا هر بستنی دلخواه را بریزید و پوره های نرم چغاله بادام را اضافه کنید. بستنی و پوره های چغاله بادام را به خوبی با هم ترکیب کنید تا پوره ها در کل بستنی، پخش شوند. ظرف را در فریزر به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا بستنی سفت گردد و خودش را بگیرد. سپس آن را اسکوپ زده، تزیین و سرو کنید.
برای خرید می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
دستور تهیه بستنی چغاله بادام با تکه های خامه
برای طرز تهیه بستنی چغاله بادام با تکه های خامه ، مقداری خامه را با همزن به خوبی بزنید تا فرم بگیرد (). کف یک سینی را پلاستیک فریزری بگذارید و خامه را روی آن بریزید. با لیسک، سطح خامه را کاملا صاف کنید تا یک لایه نازک خامه در سینی داشته باشید.
خامه را در فریزر بگذارید تا یخ بزنید. سپس، بعد از درست کردن بستنی (به روش اول، دوم یا سوم) خامه را بشکنید و در مایه بستنی بریزید و هم بزنید تا در کل بستنی پخش گردد. بستنی را سرو کنید.
روش تهیه بستنی یخی با چغاله بادام
درست کردن بستنی یخی چغاله بادام یا یخ در بهشت چغاله بادام، بسیار ساده است و به زمان زیادی هم احتیاج ندارد. برای درست کردن بستنی یخی چاقاله بادام، چاقاله ها را بشویید و خرد کنید. سپس آنها را در غذاساز پوره کنید.
چغاله های پوره شده را با شیر یا کمی آب و آبلیمو مخلوط کنید تا بافت نرم تری بگیرند. سپس مایه بستنی را در قالب های مخصوص بستنی چوبی بریزید و چوب بستنی در آنها قرار دهید. قالب را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس بستنی ها را از قالب جدا نموده و میل کنید.
روش تهیه بستنی چغاله بادام با دستگاه بستنی ساز
دستگاه بستنی ساز، کار درست کردن بستنی را بسیار راحت تر می نماید. برای تهیه بستنی با دستگاه، کافی است مایه بستنی را مانند هر کدام از روش های بالا تهیه کنید و سپس در دستگاه بستنی ساز بریزید. زمان مورداحتیاج برای درست شدن بستنی در دستگاه را تنظیم کنید (30 تا 40 دقیقه). بعد از اینکه بستنی چغاله بادام آماده شد، آن را اسکوپ بزنید، با مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه بستنی چغاله بادام
- برای طرز تهیه بستنی چاقاله بادام، از چغاله بادام های ترد، کوچک و تازه بهره ببرید. هر چه چغاله ها ریزتر باشند، هم تلخی کمتری دارند و هم بافت آنها نرم تر است.
- مقدار رسیدن یا کال بودن چغاله بادام هایی که برای تهیه بستنی انتخاب می کنید، باید با هم هماهنگ باشد. یعنی چاقاله بادام ریز و درشت را با هم میکس نکنید چون طعم و بافت آنها با هم فرق دارد.
- در تهیه بستنی چغاله بادام، از شیر پرچرب و خامه چرب (30 درصد و بالاتر) بهره ببرید تا طعم قوی تری بگیرد.
- برای اینکه بستنی چغاله بادام، رنگ سبز پر رنگ تری بگیرد، می توانید از رنگ خوراکی طبیعی یا از آب اسفناج، بهره ببرید.
- برای لطیف شدن بافت بستنی چغاله بادام، می توانید چغاله ها را بعد از پوره کردن، از صافی رد کنید.
- برای نگهداری از بستنی چغاله بادام، بستنی را در فریزر نگهداری کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن بستنی با چغاله بادام
چرا بستنی چغاله بادام، تلخ می گردد؟
اگر چغاله بادام ها را قبل از استفاده در بستنی، نجوشانید و تلخی آنها را نگیرید، بعد از اینکه بستنی را درست کنید، ته مزه تلخ آن در بستنی می ماند و طعم تلخ و گس آن احساس می گردد.
برای کشدار شدن بستنی چغاله بادام چه کنیم؟
- اگر می خواهید بستنی چغاله بادام کشدار گردد، از ثعلب در ترکیبات بستنی بهره ببرید.
- هر نیم ساعت یک بار باید بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و آن را هم بزنید تا بافت یخی آن از بین برود.