فهرست 21 غذاهای نو و متفاوت؛ برای ناهار و مهمانی
به گزارش سفر به هند، بیشتر ما از غذاهای تکراری خسته شدیم و در پی غذاهای نو و متفاوت برای ناهار هستیم. به همین منظور در مجله اینترنتی خبرنگاران و در دسته آشپزی بر آن شدیم تا غذاهایی نو با موادی که در منزل دارید هم از برنجی گرفته تا نونی و سرخ کردنی را به شما معرفی و طرز تهیه آن را آموزش دهیم.
1- رولت گوشت با جعفری و گردو:
یک غذای خوشمزه و تازه که با گوشت چرخ نموده درست می گردد. برای تهیه این غذا به مواد زیر احتیاج دارید:
- گوشت چرخ نموده: 500 گرم
- پیاز: 2 عدد میانه
- سیر: 2 حبه
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
- پودر سوخاری: به اندازه کافی
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق
بعلاوه مواد داخل این رولت به شرح زیر است:
- تخم مرغ: 2 عدد
- جعفری و گشنیز: 3 قاشق غذاخوری
- زرشک: 3 قاشق غذاخوری
- گردو خردشده: 2 قاشق غذاخوری
برای تهیه این غذای خوشمزه تخم مرغ ها را بگذارید تا بپزد. سپس پوست آن ها را بکنید و آن را حلقه حلقه کنید. جعفری و گشنیز خردشده را روی گوشت چرخ نموده بریزید. سپس تخم مرغ ها را روی سبزی ها بچینید. با کمی نمک و فلفل آن را طعم دار کنید. لبه های گوشت را به هم بچسبانید. داخل ماهی تابه ای کمی روغن بریزید و رولت را کمی سرخ کنید. به طوری که پشت و روی گوشت کمی تغییر رنگ دهد. برای ادامه مطلب طرز تهیه رولت گوشت با جعفری و گردو اینجا کلیک کنید.
2- پای همبرگر با سس قارچ:
نام این غذا کمی عجیب و غریب است. اما خوردن آن را به شما برای ناهار توصیه میکنیم. این غذای تازه از مواد زیر تشکیل می گردد:
- گوشت چرخ شده: 1 کیلو
- سیب زمینی: 8 عدد میانه
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 حبه
- هویج: 2 تا 3 عدد
- نخودفرنگی: 1 لیوان
- جعفری خردشده: 2 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به اندازه کافی
برای تهیه سس قارچ نیز به مواد زیر احتیاج داریم:
- کره: 4 قاشق سوپ خوری
- آرد: 4 قاشق سوپ خوری
- شیر: 2 پیمانه
- قارچ ریز شده: 1 پیمانه
- نعنای خردشده: 1 قاشق چای خوری
- رزماری خردشده: 1 قاشق چای خوری
بریا ابتدای کار، در یک ماهی تابه روغن ریخته و پیاز و سیر را داخل آن تفت می دهیم. گوشت چرخ نموده را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه و در نهایت رب گوجه فرنگی را به مواد می زنیم و همراه با گوشت آن را تفت می دهیم. فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و می گذاریم داغ گردد. سیب زمینی را کاملاً می شوریم و پوست آن را کنده و به حلقه های باریک خرد می کنیم. هویج را نیز خرد می کنیم. برای ادامه مطلب طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ اینجا کلیک کنید.
3- مرغ پرتقالی:
همه ما مرغ خوردیم اما پرتقالی آن را نشنیدیم. این غذای خوشمزه به راحتی و با آب پرتقال درست می گردد. پرتقال یکی از میوه های پر هوادار فصل زمستان است و این غذا برای این فصل پیشنهاد می گردد.
مواد لازم برای مرغ پرتقالی:
- مرغ چهار تکه
- پرتقال میانه سه عدد
- برنج چهار پیمانه
- زعفران دم نموده به اندازه دل خواه
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، برگ بو به اندازه لازم
- روغن به اندازه لازم
- خلال پسته و زرشک برای تزیین
در اولین مرحله به سراغ طعم دار کردن مرغ ها بروید. نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و زعفران دم نموده را به تکه های مرغ بزنید. بایاری دست به خوبی مرغ ها را ماساژ دهید تا تمامی قسمت های مرغ طعم و رنگ بگیرد. تکه های مرغ طعم دار شده را در ظرف سربسته ای به همراه برگ بو، به مدت بیست تا سی دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خوبی به جسم مرغ ها برود. تکه های مرغ کاملاً باید پس از گذشتن زمان اعلام شده رنگ و بوی خوبی به خود گرفته باشند. درون تابه مناسبی به اندازه لازم روغن سرخ کردنی یا روغن کنجد بریزید و زمان دهید تا روغن گرم گردد. حالا تکه های مرغ طم دار شده را درون روغن سرخ کنید تا مرغ طلایی رنگ گردد. مرغ های سرخ شده را کنار بگذارید تا به سراغ مرحلهٔ بعدی رویم. برای مشاهده طرز تهیه مرغ پرتقالی با فوت و فن های خوشمزه تر شدن آن اینجا کلیک کنید.
4- کوکو مرغ سوخاری:
این غذا هم خوشمزه و هم تازه است. برای کوکو مرغ سوخاری احتیاج به سرخ کن ندارید و با مواد زیر می توانید این غذای تازه را درست کنید.
ران مرغ | 8 عدد |
سیب زمینی میانه پخته | 2 عدد |
پنیر پیتزا | 500گرم |
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک | به اندازه لازم |
زعفران دم نموده | 5 تا6 قاشق غذا خوری |
آب جوش | 2 لیوان |
پودر سوخاری خانگی (در ادامه روش تهیه شرح داده می گردد) | 2لیوان |
مرغ ها رو با ادویه های دلخواهتون طعم دار کنین. (پیشنهاد ما فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک است). مرغ ها رو با مواد ماساژ بدین (مرینیت کنید) تا طعم داره شه! بعد داخل روغن سرخ کنین تا تغییر رنگ بدن. بعد از تغییر رنگ، 6 قاشق عذاخوری زعفرانو 2 لیوان آب جوش با نمک رو به مرغ ها اضافه می کنیم و در تابه رو می بندیم و اجازه می دیم رون مرغ با حرارت تند مغز پخت شه. برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری اینجا کلیک کنید.
5- خوراک مرغ و قارچ:
این غذای خوشمزه از سینه مرغ شکم پر با قارچ و پنیر درست می گردد. این مواد اینقدر مجذوب نماینده هستند که هر کسیو به وجد میاره تا برای یک بارم که شده این غذا را درست کند.
سینه مرغ بدون استخوان | 2 عدد |
قارچ | 200گرم |
کره | 50 گرم |
پیاز میانه | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
خامه | 100 میلی لیتر |
شیر یا آب مرغ | 2 پیمانه |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر خامه ای یا ریکوتا | 3قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 1/2 پیمانه |
پودر سیر | 1/2 ق غذاخوری |
پودر پاپریکا | 1/2 ق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه | به اندازه لازم |
پیاز را خرد کنید و در تابه با اندازهی روغن تفت دهید. قارچ رو اسلایسی برش دهید و به همراه سیر به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا قارچ کمی سرخ گردد و سپس از روی حرارت بردارید. قارچ که از حرارت افتاد، با جعفری و پنیر مخلوط کنید. سینه های مرغ را مطابق تصویر برش دهید تا به شکل جیب دربیاد. اگر از قسمت ضخیم مرغ برش بدید موادتون بهتر داخل جیب می مونه. تمام سطح سینه مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر وپاپریکا مرینیت(مزه دار) کنید و به تمام قسمتهای مرغ بمالید. در این مرحله باید ترکیب قارچ و پنیر را به عنوان مواد میانی داخل برش سینه مرغ قراربدید و روی مواد، پنیر پیتزا بریزید. برای ادامه مطلب طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ اینجا کلیک کنید.
6- راتا مرغ و شوید:
راتای مرغ و شوید یک غذای فینگرفودی است اما می توانید به اندازه زیاد درست نموده و برای ناهار میل کنید. برای طرز تهیه راتای مرغ و شوید به مواد زیر احتیاج داریم:
- فیله مرغ دویست گرم
- شوید تازه صد گرم
- برگ بو به اندازه دلخواه
- نان تست یک بسته
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه به اندازه لازم
- پنیر خامه ای سه قاشق سرپر
- سس مایونز یک قاشق غذاخوری
- گوجه میانه یک عدد برای تزیین
در اولین مرحله به سراغ پختن و مزه دار کردن مرغ هایتان بروید. از هر قسمت از مرغ که تمایل داشته باشید می توانید بهره ببرید.
مرغ را با ادویه و فلفل قرمز و زردچوبه طعم دار کنید و درون قابلمه مناسب بریزید. برگ بوها را روی مرغ ها چیده. حالا اندازهی نمک را هم روی تکه های مرغ بپاشید و زمان دهید تا به آرامی فیله ها پخته شوند. با توجه به بافت نرم فیله در این مرحله احتیاج به اضافه کردن آب یا روغن ندارید. در این فاصله به سراغ شویدهای تازه بروید و آن ها را به خوبی خرد و ریز کنید. برای این کار از چاقو تیز یا دستگاه های خردکن و میکسر می توانید یاری بگیرید. همه شویدها را خرد کنید چون برای تزیین راتا نیز به اندازهی شوید تازه احتیاج دارید. برای ادامه مطلب طرز تهیه راتا مرغ و شوید اینجا کلیک کنید.
7- جیب تاجر مرغ:
جیب تاجر یک غذای خوشمزه و تازه برای ناهار است. داخل جیب تاجر را با هر ماده ای می توانید پر کنید. با انواع سالادها مثل سالاد ماکارونی یا سالاد الویه و بعلاوه با مرغ، گوشت یا سبزیجات نیز می توانید داخل جیب تاجر را پر کنید. برای طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
سینه مرغ پخته شده | 1 عدد |
نان تست | 1 بسته |
جعفری خرد شده | 4 قاشق غداخوری |
سس مایونز | 2 الی 3 قاشق سر پر |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 3 قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری یا پانکو | به اندازه لازم |
خیار شور،ذرت،نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بزارین بپزه و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده، جعفری ساطوری، ذرت، نمک، فلفل سیاه و سس مایونز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. لبه های نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنید، دو تا نون تست رو روی هم قرار بدید و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن. بعد با قالب گرد نون ها رو قالب بزنید و دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی خوب هم برنید تا از حالت لختگی خارج بشن و شیر رو بهش اضافه کنید. نون های قالب زده رو داخل مخلوط شیر و تخم مرغ خیس کنید. برای ادامه مطلب طرز تهیه جیب تاجر مرغ اینجا کلیک کنید.
8- گراتن مرغ و سیب زمینی:
گراتن یک غذای فرانسویه که با بادمجان یا سینه مرغ و سیب زمینی درست می گردد. این غذای خوشمزه فرانسوی به مواد زیر احتیاج دارد:
سینه مرغ | نصف یک عدد (بزرگ) |
قارچ | 200 گرم |
ذرت کنسروی | 3 قاشق غذاخوری |
پیاز نگینی خرد شده | 1 عدد |
فلفل دلمه ای خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به اندازه لازم |
سیب زمینی | 4-3 عدد میانه |
نمک و فلفل سیاه و آویشن | به اندازه لازم |
آرد سفید | 20 گرم |
کره | 20 گرم |
شیر | 3/4 پیمانه |
برگ بو | 2 عدد |
میخک | 2 عدد |
پیاز | نصف یک عدد |
نمک و فلفل سفید و فلفل قرمز | به اندازه لازم |
سینه مرغ رو به همراه یک پیاز خرد شده و نمک و ادویه های دلخواه تفت بدین تا تغییر رنگ بده. بهش آب جوش اضافه کنید و در ظزف رو ببندین و اجازه بدین کاملا بپزه و بعد از پخت و خنک شدن مرغ رو ریش ریش یا تکه تکه کنید. یک عدد پیاز میانه رو نگینی ریز خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه تفت بدین تا سبک و طلایی بشه. بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین. نمک و آویشن و فلفل سیاه تازه آسیاب شده رو به مرغ اضافه و مخلوط کنید. ذرت، فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ پخته رو به مرغ اضافه و مخلوط کنید. برای ادامه مطلب طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی اینجا کلیک کنید.
9- جامبو شکم پر:
جامبو یک غذای خوشمزه و تازه است که به عنوان فینگرفود در مهمانی نیز می توانید سرو کنید. برای تهیه جامبو شلز به مواد زیر احتیاج داریم:
- گوشت چرخ نموده: 100 گرم
- پنیر موزارلا: 50 گرم
- تخم مرغ: دو عدد
- جامبو شلز: یک بسته
- آرد سوخاری: به اندازه لازم
- پیاز: یک عدد بزرگ
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه مورد احتیاج
- آرد سفید: به اندازه لازم
در ابتدا گوشت چرخ نموده را که بهتر است مخلوط گوشت گاوی و گوسفندی باشد، با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم. کاملاً مواد را به هم می زنیم و ورز می دیم. تخم مرغ ها رو می شکونیم و زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم. زرده تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید. پنیر موزارلا را که 50 گرم است به بقیه مواد مخلوط کنید. خوب حالا مواد را کاملاً ورز می دیم و به هم می زنیم به طوری که مواد به خورد هم برود. برای ادامه مطلب طرز تهیه جامبو شکم پر اینجا کلیک کنید.
10- تاکو گوشت:
تاکو یک غذای مکزیکی خوشمزه است و در همه جای جهان سرو می گردد. تاکو با طعم های مختلف و با گوشت مرغ، ماهی، سبزیجات و گوشت درست می گردد. در اینجا تاکو گوشت را به شما آموزش می دهیم.
ادویه های تاکو شامل زیر می گردد:
- پودر سیر: 1/2 قاشق غذاخوری
- پرک فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز: 2قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
- پودر آویشن: 1/2 قاشق چایخوری
- پاپریکا: 1/2 قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
نان ترتیلا تاکو نیز به مواد زیر احتیاج دارد:
- آرد ذرت: 1/2 پیمانه
- آرد گندم: 1/2 پیمانه
- آب: 1/3 پیمانه
- روغن مایع: 1و1/2 ق غذاخوری
- نمک: 1/4 ق چایخوری
مواد داخل تاکوی گوشت:
- گوشت: 300 گرم
- ادویه تاکو: 1ونیم ق غذاخوری
- آب: 1 پیمانه
- پیاز: میانه 1عدد
- روغن: 3 قاشق غذاخوری
- پوره گوجه: 1/2 پیمانه
پیاز را خرد نموده در روغن سرخ کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید. بعد ادویه مخصوص تاکو را اضافه کنید و کمی تفت دهید. میتوانید کمی زردچوبه هم دراین مرحله همراه ادویه به مواد بیفزایید و با یک پیمانه آب اجازه دهید با حرارت میانه بپزد. برای ادامه مطلب طرز تهیه تاکوی گوشت اینجا کلیک کنید.
11- املت ایتالیایی:
یک غذای خوشمزه برای صبحانه یا ناهار املت ایتالیایی است. این غذا با تخم مرغ درست می گردد. مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی به شرح زیر است:
- سینه مرغ: نصف یک عدد
- روغن: 1 قاشق غذاخوری
- قارچ: 200 گرم
- سیب زمینی: 2 عدد
- گوجه: 1 الی دو عدد
- پیاز درشت: 1 عدد
- تخم مرغ: 3 عدد
- ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و ادویه دلخواه (فلفل، زردچوبه، آویشن): به اندازه لازم
- پنیر پیتزا: به اندازه لازم
اول نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق روغن روی حرارت تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و بعد نمک و فلفل سیاه یا هر ادویه دلخواهی به مرغ اضافه می کنیم و در نهایت آب جوش میریزیم و اجازه میدیم بپزه. بعد از پخت میذاریم مرغ کمی خنک بشه و با چاقو تکه تکه می کنیم. سیب زمینی ها رو نگینی خرد میکنیم و داخل تابه با روغن سرخ میکنیم وقتی آماده شد سیب زمینی ها رو برمیداریم. (به یاری کفگیر سوراخ دار تا کاملا از روغن جدا بشه) و داخل همون تابه و روغن، پیاز های ریز خرد شده رو میریزیم و اجازه میدیم طلایی بشه. برای ادامه مطلب طرز تهیه املت ایتالیایی اینجا کلیک کنید.
12- کراکت سیب زمینی و سوسیس:
کراکت سیب زمینی و سوسیس یک غذای تازه است که برای ناهار می توانید آن را درست کنید.
- سوسیس هات داگ: یک عدد
- پنیر ورقه ای گودا: سه ورق
- تخم مرغ: یک عدد
- پنیر خامه ای: 50 گرم
- پودر سوخاری: به اندازه لازم
- سیب زمینی پخته شده: 250 گرم
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
برای طرز تهیه کراکت سیب زمینی و سوسیس این غذای خوشمزه و تازه بر روی لینک کلیک کنید.
13- پیده (پیتزای ترکی):
پیده یک پیتزای ترکیه ای است که می توانید در منزل درست و میل کنید. پیده را با گوشت ادویه زده و کبابی یا گوشت مرغ و سوسیس درست می نمایند. مواد لازم برای تهیه پیده به شرح زیر است:
آرد | 400 گرم |
خمیر مایه فوری | 1 قاشق سوپ خوری یا 10 گرم |
آب ولرم | 250 میلی لیتر یا یک پیمانه |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری سرخالی |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 2 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | 1 عدد |
فلفل دلمه ای خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
رب | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زرچوبه و آویشن | به اندازه لازم |
برای تهیه خمیر پیده، خمیر مایه رو داخل ظرفی بریزین و شکر رو بهش اضافه کنید. آب ولرم رو اضافه کنید. دمای آبی که اضافه میکنید باید حدود 40 درجه باشه و اگه دماسنج ندارین، باید طوری باشه که وقتی نوک انگشت رو داخل آب میزنید گرمی آب رو کاملا حس کنید اما انگشت رو نسوزونه. روغن مایع رو هم اضافه و مواد رو مخلوط کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید؛ بسته به نوع و کیفیت آرد ممکنه همه آرد مصرف بشه یا کمی از اون باقی بمونه. بنابراین آرد رو یکجا اضافه نمی کنیم. برای ادامه مطلب طرز تهیه پیده بر روی لینک کلیک کنید.
14- پیراشکی مرغ و قارچ:
پیراشکی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که داخل آن مواد مختلفی را می توان قرار داد. پیراشکی کالباس، پیراشکی گوشت، پیراشکی مرغ و قارچ از پیراشکی های معروف است که ما در اینجا طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ را آموزش می دهیم:
خمیر پیراشکی | میتوانید از نوع آماده یا خمیر پیراشکی خانگی بهره ببرید. |
سینه مرغ | 1 عدد |
قارچ | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد میانه |
سوسیس (اختیاری) | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | نصف یک عدد |
سیر | 1 حبه |
رب | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه | به اندازه لازم |
یک عدد سینه مرغ رو با پیاز، نمک، فلفل سیاه و آب بپزین. بعد از پخت مرغ رو ریش ریش یا تکه تکه کنین؛ یک عدد پیاز نگینی ریز خرد شده رو داخل تابه با دو قاشق روغن تفت بدین تا سبک و طلایی بشه! بعد سوسیس نگینی خرد شده رو اضافه کنین و تفت بدین تا کاملا بپزه.
بعد قارچ پخته و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنین و تفت بدین؛ یک قاشق رب اضافه کنین و اجازه بدین کمی تفت بخوره و سیر له شده و مرغ خرد شده رو اضافه و مخلوط کنین و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنین. برای ادامه مطلب طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ اینجا کلیک کنید.
15- سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای:
این سالاد هم بسیار خوشمزه و هم خاص است. یک سالاد و غذای تازه برای ناها ریا شام می توانید درست کنید. برای تهیه سالاد مرغ و قارچ به مواد زیر احتیاج داریم:
- سینه مرغ: یک عدد
- قارچ
- پیاز
- شوید
- ذرت
- خیارشور
- هویج
- فلفل دلمه ای
- سیر: 1 الی2 حبه
- سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
- ماست چکیده : 2 قاشق غذاخوری
- آویشن
- نمک
- آرپا شهریه: یک پیمانه
یک عدد سینه مرغ رو با پیاز خرد شده،نمک، فلفل و آب بذارین بپزه و بعد ریش ریش کنین و بهش خیارشور نگینی خرد شده و هویج آبپز نگینی شده،ذرت، قارچ، شوید خرد شده و فلفل دلمه ای اضافه کنین. سالاد یه پیش غذای کاملا سلیقه ای هست پس میتونین هر کدوم از مواردی که گفتم رو حذف کنین یا از مواد دیگه ای مثل پیازچه و.. هم استفاده کنین.
مواد که مخلوط شد دو حبه سیر له کنین و بهش اضافه کنین، سیر کاملا قابل حذفه کسایی که سیر دوست ندارن یا احساس میکنن داخل این سالاد طعمش رو نمیپسندن میتونن حذفش کنن یا اگه میخواین طعمش غالب نباشه میتونین یک حبه کوچیک رو رنده و اضافه کنین.
آرپا شهریه رو داخل روغن تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد بهش دو لیوان آب جوش اضافه کنین و همراه نمک و با شعله بالا بذارین بپزه وقتی ابش کشیده شد حرارت رو کم کنین و در قابلمه رو همراه با دم کنی بذارین و اجازه بدین دم بکشه و مغز پخت بشه.
برای ادامه مطلب طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای بر روی لینک کلیک کنید.
16- سیب زمینی شکم پر:
غذایی تازه و خوشمزه و به راحتی با سیب زمینی درست می گردد. برای درست کردن این غذا به موادی مانند :
سیب زمینی میانه | شش عدد |
پیاز میانه | یک عدد |
گوشت چرخ نموده | 200 گرم |
قارچ | 100 گرم |
فلفل دلمه رنگی و سبز | 100 گرم |
فلفل قرمز | به اندازه دل خواه |
ادویه گوشت و نمک | به اندازه دل خواه |
روغن | به اندازه لازم |
پیازچه | 50 گرم |
پنیر پیتزا رنده شده | 150گرم |
سیب زمینی ها را تمیز بشویید تا تمام خاک آن از بین برود. درون قابلمه مناسبی اندازهی آب بریزید و سیب زمینی ها را درون قابلمه قرار دهید. توجه داشته باشید که آب روی سطح سیب زمینی ها را بگیرد و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا سیب زمینی ها در آب جوش بپزند. توجه کنید در این مرحله اگر سیب زمینی ها زیاد آب پز شوند از هم وا می رود و اگر کم پخته شوند موقع خوردن به راحتی قابل خوردن نیستند. برای چک کردن درجه پختگی سیب زمینی ها با چاقوی تیز یا چنگال به درون سیب زمینی ها فرو کنید تا متوجه شوید که سیب زمینی ها کاملاً مغز پخت شده اند یا نه. زمانی که به اندازه مناسب سیب زمینی های شما پخت آ ن ها را درون آب کش بریزید و کمی زمان دهید تا خنک گردد.
با چاقوی تیز حدود یک سوم سیب زمینی ها را برش بزنید و با یاری قاشق کوچکی آغاز به خالی کردن درون سیب زمینی ها کنید. توجه کنید در این مرحله اگر زیاد درون سیب زمینی را خالی کنید اصطلاحاً کاسه سیب زمینی شما نازک می گردد و زمان پر کردن با مواد گوشتی مواد از آن خارج می گردد و شکل ظاهری بدی به پیش غذای شما می دهد. پس برای این کار دقت لازم را به خرج دهید. بعلاوه اگر درون آن را کم خالی کنید سیب زمینی شکم پر شما بیشتر طعم سیب زمینی خواهد داشت و مواد گوشتی کمتری در آن جای می گیرد. این مرحله نیز بسیار سلیقه ای است. برای ادامه مطلب طرز تهیه سیب زمینی شکم پر اینجا کلیک کنید.
17- کیک گوشت:
کیک گوشت یک غذای خوشمزه و تازه است که مانند کیک مرغ پر هواداره. کیک مرغ ظاهر شیکی دارد و برای پذیرایی از مهمان برای ناهار و شام مناسب است.
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد | 2 پیمانه |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
ماست | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
نمک، فلفل | به اندازه لازم |
پودر سیر / پودر آویشن / پاپریکا | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر جوز هندی | 1/4 قاشق چایخوری |
مواد لازم میانی کیک گوشت
گوشت چرخنموده | 100 گرم |
فلفل دلمه ای | 3 قاشق غذاخوری |
کنسرو ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
رب | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر و پودر آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | به اندازه لازم |
برای درست کردن کیک گوشت هم مواد خمیری کیک و هم مواد داخل آن را باید آماده کنیم. به همین منظور پیاز نگینی شده را در کمی روغن تفت می دهیم، وقتی کمی پیاز ها سبک شد و عطر آن آزاد شد، گوشت چرخ نموده را به آن اصافه می کنیم و مجددا با حرارت ملایم تفت می دهیم.
حتما با ضربه های قاشق، گوشت چرخنموده را از هم باز کنید تا داخل آن تکه های گوشت گلوله گلوله باقی نماند. وقتی رنگ گوشت کمی برگشت و تفت خورد، قارچ های نگینی شده را به آن اضافه می کنیم و زیر حرارت را کمی زیاد می کنیم تا از آب انداختن قارچ جلوگیری کند. بعد از تفت خوردن قارچ، ادویه ها را که شامل فلفل، نمک، پودر سیر، پودر آویشن و زردچوبه می باشد، به آن اضافه می کنیم. برای ادامه مطلب طرز تهیه کیک گوشت و خمیر کیک گوشت اینجا کلیک کنید.
18- کوکو ذرت (فریتر ذرت):
یک غذای تازه و خوشمزه که با نان می توانید میل کنید. کوکوی ذرت غذایی مقوی برای کسانی است که به سبزیجات علاقه دارند. برای تهیه کوکو ذرت به مواد زیر احتیاج داریم:
ذرت شیرین | 1 پیمانه |
آرد سفید | 1 سوم پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 3 -4 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک و فلفل، پودر آویشن | به اندازه لازم |
فلفل دلمه ای رنگی | 1 سوم پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 چهارم قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
ماست | 1 پیمانه |
سس کچاپ | 1 چهارم پیمانه |
سیر | 1 حبه |
شوید خشک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
در ابتدا آرد و بیکینگ پودر و الک می کنیم و بعد تخم مرغ هم دمای محیط را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم. بعد از مخلوط شدن ادویه ها و نمک و سیر رنده شده را به آن اضافه نموده و برای حدود 2 دقیقه مواد را هم می زنیم تا ادویه ها خوب ترکیب شده و بوی تخم مرغ را از بین ببرند. شیر را اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند. ذرت، فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده را به مواد اضافی می کنیم و به ارامی و بدون اینکه مواد له گردد، تا زمانی که ترکیب شوند آنرا هم می زنیم. برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکو ذرت اینجا کلیک کنید.
19- فطایر گوشت:
فطایر یک غذای عربی و خوشمزه است که از موادی مانند قارچ، فلفل دلمه ای، گوشت چرخ نموده، ذرت شیرین و خمیر آن از آرد نان فانتزی، کره، شیر، نمک و خمیر مایه درست می گردد. داخل خمیر آن موادی که می گذارید کاملا سلیقه ای است.
آرد نان فانتزی | 250 گرم |
کره | 25 گرم |
شیر ولرم | نصف پیمانه |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
خمیر مایه خشک فوری | 1 قاشق غذاخوری |
آب ولرم | اندازهی که خمیر نچسبی حاصل بشه |
گوشت چرخ نموده | 100 گرم |
پیاز نگینی خرد شده | 1 عدد |
ذرت شیرین | 1/4 پیمانه |
فلفل دلمه ای | 1/4 پیمانه |
قارچ پخته | 1/4 پیمانه |
رب | نصف قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا | به اندازه لازم |
پنیر موزارلا یا گودا | سه ورق |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد | به اندازه لازم |
سیاه دانه یا تخم خرفه | به اندازه لازم |
برای تهیه خمیر آرد رو داخل ظرف مناسبی بریزین و نمک و خمیر مایه فوری رو بهش اضافه و به خوبی مخلوط کنید و بعد شیر ولرم رو به مواد اضافه و مخلوط کنید، دمای شیر باید حدود سی و پنج الی چهل درجه باشه و اگه دماسنج ندارین میتونید نوک انگشت خودتون رو داخل شیر بزنید حرارت باید به گونه ای باشه که گرما رو کاملا حس کنید اما دستتون نسوزه و بتونید داخل شیر نگهش دارید این دما برای آغاز فعالیت خمیر مایه مناسبه. بعد از مخلوط کردن مواد کره آب شده به روش بن ماری (یا داخل ماکروفر) رو به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. برای ادامه مطلب طرز تهیه فطایر گوشت اینجا کلیک کنید.
20- بیکد زیتی:
بیکد زیتی یک غذای ایتالیایی امریکایی است که با پاستا زیتی و سس مخصوص درست می گردد. برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر احتیاج داریم.
پاستا زیتی | 300 گرم |
گوشت چرخ نموده | 200 گرم |
پیاز | یک عدد |
سیر | دو تا سه حبه |
گوجه فرنگی | چهار تا پنج عدد میانه |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذا خوری سر پر |
پنیر خامه ای یا ریکوتا | 1 پیمانه |
خامه | نصف پیمانه (اختیاری) |
پنیر موزارلا یا پیتزا | یک پیمانه |
روغن زیتون یا روغن مایع | به اندازه لازم |
ریحان | چند برگ تازه |
ارگانو یا آویشن | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه، نمک وفلفل قرمز | به اندازه لازم |
پیاز را نگینی خرد کنید. در تابه مناسبی کمی روغن بریزید. پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید. کمی پیاز را تفت دهید. سپس گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید. گوشت را نیز یک تا دو دقیقه تفت دهید تا به خوبی حرارت ببیند و تغییر رنگ دهد. سپس سیر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. ادویه ها شامل زردچوبه، ارگانو، فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک را هم به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و به خوبی با مواد مخلوط کنید و تفت دهید. برای ادامه مطلب طرز تهیه بیکد زیتی اینجا کلیک کنید.
21- گلت (galette) با بادمجان و قارچ:
گلت (galette) از خانواده تارت و پای به شمار میاد. در واقع خمیر گلت همان خمیر تارت و پای است با این تفاوت که خمیر گلت برخلاف تارت، احتیاجی به هیچ نوع قالبی ندارد و باید با دست به آن شکل داد! قطعا یکی از دلایلی که باعث محبوبیت گلت شده میتوان همین مورد را نام برد! احتیاجی به قالب ندارد و تهیه آن آسان و ساده است!
آرد | 1 و 1/3 پیمانه |
کره | 80 گرم |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
آب سرد | 3 تا 4 قاشق غذاخوری |
پنیر خامه ای یا پنیر فتا | 100 گرم |
ماست چکیده | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری |
سیر | یک حبه |
ریحان تازه | چند برگ |
آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق چای خوری |
کره را به مکعب های یک سانتی برش دهید. آرد را در غذاساز بریزد. کره های مکعبی خرد شده را به آرد اضافه کنید. نمک را هم در این مرحله اضافه کنید. سپس دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید تا مخلوط آرد و کره شبیه خرده نان گردد. بعد از این مرحله آب یخ را کم کم به آرد و کره اضافه کنید. ابتدا دو تا سه قاشق بریزید و اگر کافی نبود یک یا دو قاشق دیگر آب اضافه کنید. تا زمانی که مخلوط آرد و آب و کره کم کم حالت خمیری به خود بگیرد و در نهایت خمیر جمع گردد.
برای ادامه طرز تهیه گلت (galette) با بادمجان و قارچ کلیک کنید.
منبع: اُکالا