طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن

به گزارش سفر به هند، با تهیه سس مخصوص پیتزا و کنسرو کردن آن در خانه می توانید از آن در تهیه انواع پیتزا مانند: پیتزا مارگاریتا، پیتزای پنیر نیویورکی، پیتزا مخصوص و... استفاده نمایید.

طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن

سس ها از چاشنی های مهم غذا هستند اما اینکه بتوان این چاشنی را در منزل و بدون استفاده از مواد نگهدارنده تهیه کرد بسیار حائز اهمیت است. سس پیتزا از سس های مورد علاقه خیلی افراد است که اتفاقا طرز تهیه آسانی هم دارد. علاوه بر سس پیتزا در لینک زیر به معرفی انواع سس با طعم های خاص و متفاوت پرداخته ایم. برای آشنایی با طرز تهیه آن ها به لینک زیر بروید.

معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس

جهت آشنایی با طرز تهیه پیتزای رژیمی و پیتزای پنیر به بخش فست فودها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص پیتزا

گوجه

500 گرم

رب گوجه فرنگی

150 گرم

سیر

2-3 حبه

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

نمک

1/2 قاشق چای خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای خوری

پونه کوهی خشک شده

1 قاشق غذا خوری

ریحان خشک شده یا تازه

1 قاشق غذا خوری

آویشن

1 قاشق چای خوری

عسل یا شکر

1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز خرد شده

1 پینچ

طرز تهیه سس مخصوص پیتزا

  1. ابتدا گوجه ها را شسته و به دو نیم تقسیم نمایید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملا له شوند.
  2. گوجه ها را از صافی رد کنید.
  3. در ظرف دیگری سیر را به کمک روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقه ای می باشد.)
  4. سپس گوجه های از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی، ادویه جات و عسل یا شکر را به کمک گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن میکس کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
  5. در این مرحله مخلوط بدست آمده را به ظرف پخت منتقل نمایید و مخلوط را به جوش آورید.
  6. سپس حدود 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا زمانی که اصطلاحا سس قوام آید و 1/4 از حجم آن کمتر شود.

طریقه کنسرو کردن سس گوجه مخصوص پیتزا

  1. شیشه های مورد نظر برای کنسرو کردن را به خوبی شسته و یک حوله ضخیم کف یک قابلمه جا دار قرار دهید و شیشه ها را روی آن قرار دهید و یک دستمال یا حوله بین شیشه ها بگذارید تا به هنگام جوشیدن شیشه ها با یکدیگر تماس نداشته باشند. قابلمه را از آب سرد پر کنید، به طوری که سطح شیشه ها پوشیده از آب باشد. سپس به مدت 30 دقیقه با حرارت متوسط اجازه جوشیدن به آن دهید.
  2. پس از 30 دقیقه، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا شیشه ها خنک شوند.
  3. شیشه ها را با کوچکترین تماس دست به یک حوله تمیز منتقل نمایید و به صورت وارونه قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  4. در این مرحله می توانید شیشه ها را از سس مخصوص پر کنید. توجه داشته باشید که کمی از سر شیشه ها باید خالی باشد.
  5. در این مرحله پس از بستن درب شیشه ها، به مدت 30 دقیقه با آب بجوشانید و پس از خنک شدن به یخچال منتقل نمایید.
منبع: setare.com
انتشار: 1 بهمن 1399 بروزرسانی: 1 بهمن 1399 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 735

به "طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید