طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر به همراه ترفند های حرفه ای

به گزارش سفر به هند، در گزارش زیر طرز تهیه ترشی بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر به همراه ترفند های حرفه ای

به گزارش ، برای شما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر به همراه ترفند های حرفه ای را قرار دهیم. ترشی بادمجان که بسیار معروف است و تهیه آن از زمان های قدیم در خانه رواج داشته است.

هویج کوچک - 2 عدد

آب - به میزان لازم

نمک - به میزان لازم

فلفل سبز تند - 2 تا 3 عدد

بادمجان کوچک - 2 کیلوگرم

ساقه بلند کرفس یا جعفری برای بستن بادمجان ها

جعفری - کمی

سیر- یک بوته

شکر- 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز- یک عدد کوچک

سرکه انگور- 2 لیوان

برای آغاز کار تهیه این ترشی مجلسی ابتدا قسمت بالای کلاهک بادمجان را ببرید. وسط بادمجان ها را برش دهید ودر آب جوش و نمک بریزیدو به مدت 5 دقیقه بپزید (زیاد نجوشانید، چون بادمجان ها له می گردد.) بادمجان ها را از آب خارج کنید و در سینی قرار دهید. روی آن ها وسیله سنگینی قرار دهید در این صورت بادمجان ها آب تلخ خود را پس می دهد (دو تا سه ساعت). کلم سفید، هویج، فلفل سبز تند و فلفل قرمز و جعفری را ریز خرد کنید ونمک بزنید وداخل بادمجان ها را با آن مواد پر کنید واگر مواد داخل ترشی اضافه بود، می توانید داخل فلفل دلمه ای قرمز را هم پر کنید ودر ظرف ترشی قرار دهید.

ساقه کرفس یا ساقه جعفری را در آب داغ به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا نرم گردد و دور بادمجان ها بپیچید و محکم کنید. بادمجان ها را در شیشه ای مناسب بچینید وسیر ها را پوست کنید و میان بادمجان ها در ظرف بریزید. پنج تا شش لیوان آب را بجوشانید و پس از سرد شدن همراه سرکه ونمک مخلوط کنید وهم بزنید تا نمک حل گردد. آب را به آرامی روی بادمجان ها بریزید اگر آب وسرکه کم بود، دوباره مقداری اضافه کنید. سر شیشه ها، کیسه فریزر تمیز قرار دهید ودر شیشه را محکم ببندید که هیچ هوایی وارد ظرف نگردد. ظرف ترشی را در جایی که آفتاب نیست قرار دهید.

منبع: نازشو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 9 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 378

به "طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر به همراه ترفند های حرفه ای" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر به همراه ترفند های حرفه ای" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر به همراه ترفند های حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید