خوشمزه ترین غذای محلی نیشابور بدون گوشت

به گزارش سفر به هند، اگر در پی یک غذای نو و خوش طعم هستید می توانید این غذا را به عنوان شام یا ناهار تهیه کنید.

خوشمزه ترین غذای محلی نیشابور بدون گوشت

یتیمچه نیشابوری یکی از غذا های بسیار خوشمزه مشهدی است که خیلی ساده و خوشمزه تهیه می گردد. در این غذا از کشک و نعنا داغ استفاده و کنار نان تازه و سبزی خوردن بیشتر سرو می گردد. در تهیه این یتیمچه نیشابوری از بادمجان استفاده می گردد می توانید گوجه خرد شده را روی یتیمچه نیشابوری بریزید و میل کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه یتیمچه نیشابوری

  • نخود 1/2 پیمانه
  • لوبیا قرمز یا چیتی 1/2 پیمانه
  • عدس 1/2 پیمانه
  • بادمجان 3 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • گوجه خرد شده 2 عدد
  • کشک و نعنا به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه یتیمچه نیشابوری

مرحله اول

ابتدا باید از شب قبل نخود و لوبیا را خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته گردد و هم راحت تر بپزد. عدس را هم 1 ساعت قبل از غذا خیس کنید. نخود و لوبیا را داخل زودپز یا قابلمه بریزید و به همراه کمی آب بگذارید تا بپزد. عدس را هم جداگانه بپزید.

مرحله دوم

بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد و به همراه کمی نمک و آب خیس کنید و 20 دقیقه زمان دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته گردد. سپس آبکش و روی یک دستمال پهن کنید. سپس همراه کمی روغن بادمجان ها را سرخ کنید.

مرحله سوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه زردچوبه و کمی روغن داخل قابلمه تفت دهید تا سبک گردد. بعد حبوبات و عدس را اضافه کنید و روی مواد کمی آب بریزید و بگذارید تا بپزد. اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید ته انداز مرغ با شوید، لذیذ و خوش طعم را بخوانید.

مرحله چهارم

در 20 دقیقه آخر باید بادمجان سرخ شده و گوجه خردشده را به یتیمچه نیشابوری اضافه کنید و زمان دهید تا مواد غلیظ گردد و مزه ها به خورد هم برود. سپس داخل کاسه بریزید و به همراه کشک رقیق شده و نعنا داغ سرو کنید.

فوت و فن های دستور پخت یتیمچه نیشابوری

  • نعنا را به همراه روغن چند ثانیه تفت دهید تا تلخ نگردد و روی یتیمچه نیشابوری بریزید.
  • می توانید از لوبیا چیتی یا سفید بهره ببرید.
  • به جای بادمجان می توانید کدو نیز بریزید.
  • برای اینکه یتیمچه نیشابوری خوشمزه تری داشته باشید می توانید از عصاره گوشت یا آب قلم بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی پیراشکی گوشت با سیب زمینی، ترد و خوشمزه را بخوانید.

منبع: پارسی دی

منبع: پیام دلتا
انتشار: 16 بهمن 1401 بروزرسانی: 16 بهمن 1401 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 1560

به "خوشمزه ترین غذای محلی نیشابور بدون گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین غذای محلی نیشابور بدون گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید