افزایش درآمدهای مالیاتی در بودجه 99 بدون فشار بر مردم محقق گردد

به گزارش سفر به هند، خزانه دار کل کشور با اشاره به سیاست دولت در لایحه بودجه سال 1399 برای افزایش درآمد های مالیاتی گفت: افزایش درآمد های مالیاتی در بودجه 99 بدون فشار بر مردم و بخش فراوری محقق گردد.

افزایش درآمدهای مالیاتی در بودجه 99 بدون فشار بر مردم محقق گردد

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران، سید رحمت الله اکرمی در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر یک روزه خود به استان سمنان گفت: در نشستی با حضور مدیران زیرمجموعه وزارت اقتصاد و دارایی مانند بانک ها، امور اقتصادیاتی، گمرک و امور اقتصادی دارایی استان سمنان، بخشی از مسائل و مسائل این دستگاه ها آنالیز و برای آن اتخاذ تصمیم شد.

وی با اشاره به سیاست دولت مبنی بر افزایش درآمدهای اقتصادیاتی در راستای کاهش اتکا به درآمدهای نفتی اضافه نمود: در این جلسه ضمن تأکید بر اینکه درآمدهای اقتصادیاتی به عنوان درآمدهای پاک می تواند احتیاج ما را به درآمدهای نفتی کاهش دهد؛ تصریح نموده ایم که به گونه ای [عمل] نشود که برای افزایش درآمدهای اقتصادیاتی به مردم فشار بیاید و به فراوری آسیب برسد.

معاون نظارت اقتصادی وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به تدابیر اتخاذ شده برای افزایش درآمدهای اقتصادیاتی دولت عنوان نمود: حتماً باید نسبت به جلوگیری فرار اقتصادیاتی و وصول اقتصادیات های معوق و اخذ اقتصادیات از کسانی که دارند از مواهب کشور استفاده می نمایند؛ ولی اقتصادیات لازم را نمی دهند؛ اقدام شود.

اکرمی به ملاقات خود با استاندار سمنان در جریان این سفر اشاره و بیان نمود: در این جلسه بعضی از مواردی که برای استاندار سمنان و استان سمنان ضروری و مهم بود مطرح شد.

وی با اشاره به اینکه استاندار سمنان در این نشست بازگردانده شدن حقوق دولتی مربوط به معادن این استان و بازگشت منابع درآمدی حاصل از فروش خانه های سازمانی در این استان را خواهان شد افزود: از همین جا اعلام می کنم که هر خانه سازمانی در استان سمنان به فروش برسد همه عواید آن به این استان باز می شود.

مسائل مرتبط با اوراق تسویه و اسناد خزانه و بعضی مسائل درباره سازمان امور اقتصادیاتی از دیگر موارد مطرح شده در نشست استاندار سمنان با معاون وزیر اقتصاد بود که اکرمی به آن اشاره نمود.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 24 بهمن 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 40

به "افزایش درآمدهای مالیاتی در بودجه 99 بدون فشار بر مردم محقق گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش درآمدهای مالیاتی در بودجه 99 بدون فشار بر مردم محقق گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید