طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ نوستالژی و خوشمزه

به گزارش سفر به هند، اگر قبلا سریال قصه های مجید را دیده باشید، کله جوش برایتان یک غذای نوستالژی محسوب خواهد شد. کله جوش یک غذای اصیل و خوشمزه اصفهانی است که می توانید آن را با نان خشک تکه شده و سبزی خوردن نوش جان کنید. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه کله جوش را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ نوستالژی و خوشمزه

مواد لازم

مواداندازه
پیاز2 عدد
روغنبه اندازه لازم
زردچوبه1 قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
نعنا و پونه خشکهرکدام 1 قاشق غذاخوری
کشک محلی600 گرم
گردو4 تا 5 عدد
آبیک ونیم لیتر

مناسب: 4 نفر

زمان پخت: 30 دقیقه

طرز تهیه کله جوش

1.

برای درست کردن پیازداغ کله جوش، دو عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد کنید و در روغن که اندازه آن کم نیست سرخ کنید.

2.

زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه نموده و تفت دهید. سپس نعنا خشک و در صورت تمایل پونه خشک هم به پیازها اضافه نموده و کمی تفت دهید. (دقت کنید که نعنا و پونه خشک زود می سوزند، بنابراین خیلی تفت ندهید).

3.

600 گرم کشک محلی را به مخلوط پیازداغ اضافه کنید.

4.

چهار پنج عدد گردو را پوست بگیرید و خرد نموده و به کشک اضافه کنید.

5.

یک و نیم لیتر آب به کشک اضافه کنید و نمک کله جوش را هم در این مرحله تنظیم کنید. دقت کنید که اندازه غلظت کله جوش نه خیلی غلیظ و ترش باشد نه خیلی رقیق و بی مزه. کله جوش زمانی که به جوش آمد آماده سرو می باشد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 11 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1404 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 1780

به "طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ نوستالژی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ نوستالژی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید