طرز تهیه کرم بروله دسر لذیذ فرانسوی
به گزارش سفر به هند، طرز تهیه کرم بروله
در این مطلب از وب سایت گردشگری خبرنگاران شما را با طرز تهیه کرم بروله ، یک دسر فرانسوی لذیذ آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کرم بروله یک دسر فرانسور فوق العاده خوشمزه و معروف است که طرز تهیه راحتی دارد. این دسر تنها با سه ماده تهیه می گردد. زرده تخم مرغ و شکر و خامه از اجزای این کرم هستند. با وجود زرده تخم مرغ این دسر می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز در نظر گرفته گردد اما با توجه به زرده و خامه موجود، برای کسانی که رژیم دارند توصیه نمی گردد. این دسر به علت ظاهر قشنگ و بافت نرمی که دارد، می تواند به عنوان دسر در مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار گیرد یا به عنوان عصرانه همراه با قهوه یا چای میل گردد. علت منحصر بودن این دسر، لایه کاراملی کرانچی روی دسر است.
مواد لازم برای کرم بروله
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- شکر سفید: 10 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل: ½ قاشق چایخوری
- خامه سنگین یا پرچرب: 2 پیمانه
- شکر قهوه ای: 4 قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه کرم بروله
فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد. سینی فر عمیقی را آماده کنید. شش کاسه سرامیکی یا پیرکس کوچک را روی آن بچینید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
خامه، 4 قاشق شکر، یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و نمک را داخل قابلمه یا شیرجوش کوچکی بریزید و روی شعله میانه قرار دهید تا داغ گردد. به محض این که حباب های کوچکی روی خامه ظاهر شد شعله را خاموش کنید. بگذارید خامه کمی خنک گردد.
مرحله سوم
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. برای تهیه کرم بروله فقط به زرده تخم مرغ احتیاج دارید. پس سفیده ها را برای کاربرد دیگری (مثلا شیرینی مرنگ) کنار بگذارید. زرده ها را در کاسه ای بریزید و خوب با همزن دستی هم بزنید. سپس 6 قاشق شکر دیگر را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا شکر در تخم مرغ حل گردد.
مرحله چهارم
همان طور که در حال هم زدن زرده تخم مرغ و شکر هستید. یک ملاقه از خامه گرم را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. به همین ترتیب خامه به جامانده را نیز اضافه کنید. به هبچ وجه دست از هم زدن بر ندارید و خامه را یک باره اضافه نکنید چون ممکن است تخم مرغ پخته گردد. در آخر نصف قاشق چایخوری دیگر عصاره وانیل اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم
حال کاستارد را از یک صافی ریز رد کنید تا اگر تکه های کوچکی از تخم مرغ و شکر گلوله شده است جدا گردد. در این مرحله میتوانید کاستارد کرم بروله را خنک کنید و تا پنج روز در یخچال نگه دارید.
مرحله ششم
برای پخت، کرم بروله را بین کاسه ها تقسیم کنید. باید حدود سه چهارم هر کاسه پر گردد. مقداری آب جوش آماده کنید. آب جوش را به آرامی در سینی بریزید به طوری که تا دو سوم لبه کاسه ها با آب در تماس باشد. مراقب باشید آب به داخل کاسه ها نپاشید. برای راحتی کار میتوانید اول سینی را در فر قرار دهید و بعد آب جوش را داخل آن بریزید.
مرحله هفتم
کرم بروله را حدودا 40 دقیقه در فر بگذارید. زمانی پخت کامل شده که رنگ روی کرم یکدست باشد و با فشار دادن انگشت در وسط آن، انگشت تقریبا تمیز بماند و سطح دسر کمی حالت فنری داشته باشد. اما اگر مثل ژله سفت شده باشد یعنی بیش از حد پخته است. 15 دقیقه بعد از خارج کردن سینی از فر، کاسه ها را از روی سینی بردارید و جای دیگری بگذارید. 15 دقیقه دیگر صبر کنید و بعد به یخچال منتقل کنید. میتوانید کرم را از 4 ساعت تا 4 روز در یخچال نگه دارید.
مرحله هشتم
موقع سرو کرم بروله را از یخچال بیرون بیاورید. روی هر کاسه کرم بروله یک قاشق چایخوری شکر به طور یکنواخت بپاشید. فندک مخصوص را به طور چرخشی با چند سانت فاصله روی سطح دسر حرکت دهید تا حالت کاراملی ایجاد گردد. به عنوان روش جایگزین میتوانید کاسه ها را در یک سینی فر (بدون آب) بچینید و در فر بگذارید. این بار شعله بالای فر را روشن کنید. بعد از کاراملی شدن 10 دقیقه اجازه دهید دسر کرم بروله خنک گردد و سپس آن را سرو کنید.
منبع: تاپ تراول