طرز تهیه کالباس مرغ خانگی؛ فوق العاده سالم و خوش طعم

به گزارش سفر به هند، یکی از فست فودهای مورد علاقه بیشتر افراد، سوسیس و کالباس است. و احتمالا همه ما می دانیم که این غذاها خیلی سالم نیستند و اگر رژیم غذایی سالم خواری داشته باشید، بهتر است که این مواد را حذف کنیم. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه کالباس مرغ خانگی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید از خوردن آن لذت ببرید بدون اینکه عذاب وجدان داشته باشید!

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی؛ فوق العاده سالم و خوش طعم

مواد لازم

موادمیزان
قارچ300 گرم
هویجیک عدد
سینه و ران مرغ (دوبار چرخ شده و نیمه منجمد)یک کیلو
سیر12 حبه
ادویه پاسترامی20 گرم
پودر تخم گشنیزیک و نیم قاشق چای خوری
فلفل سفید آسیاب شدهیک قاشق چای خوری
جوز هندینوک قاشق چای خوری
آویشنیک قاشق چای خوری
نمک20 گرم
یخ خرد شده500 گرم
شیر خشک45 گرم
پودر نشاسته گندم85 گرم
روغن مایع250 گرم

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

1.

ابتدا قارچ و هویج را خرد کنید. قارچ ها را بلانچ کنید؛ یعنی به مدت دو الی سه دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و سپس دو الی سه دقیقه داخل آب یخ قرار دهید.

2.

گوشت مرغ که ترکیبی از ران مرغ و سینه مرغ است را دوبار چرخ کنید و داخل فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد گردد. داخل میکسر قرار دهید و سیرها را به گوشت اضافه کنید. ادویه ها که شامل ادویه پاسترامی، پودر تخم گشنیز، فلفل سفید، آویشن، جوز هندی و نمک است را به گوشت اضافه کنید. سپس نصف میزان یخ خرد شده را داخل میکسر بریزید. سه الی چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا خمیری و یک دست گردد.

کامل که خمیری شد، شیر خشک و پودر نشاسته گندم هم به مواد اضافه کنید. مابقی یخ را نیز اضافه نموده و به مدت سه الی چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا خمیری و یک دست گردد. سپس روغن مایع را کم کم روی مواد بریزید و هم بزنید تا خمیری گردد و رنگ آن نیز روشن گردد. در آخر قارچ و هویج را اضافه نموده و ترکیب کنید. یک نکته مهم در تهیه کالباس این است که همه مواد از قبل باید آماده باشند و دمای گوشت نباید بالا رود و در تهیه آن باید سرعت عمل داشته باشید.

3.

کالباس ها را می توانید داخل غلاف های کالباس با یاری قیف بریزید و دو سر آن را محکم ببندید. دقت کنید که داخل کالباس نباید هوا باشد بنابراین هنگام بستن آن کاملا هواگیری کنید. اگر غلاف ندارید می توانید از لیوان بهره ببرید. داخل یک لیوان را چرب کنید و مواد کالباس را داخل آن بریزید و روی آن را فویل بکشید. یک روش دیگر استفاده از سلفون است. مواد کالباس را داخل سلفون بریزید و چندین لایه سلفون بکشید و دو سر آن را محکم ببندید فقط دقت کنید کالباس را داخل سه لایه فویل هم بپیچید و سپس مرحله پخت آن را انجام دهید که آب داخل آن نرود.

4.

غلاف های فرم گرفته را دو ساعت داخل آب 80 درجه بپزید (آب 80 درجه خیلی خیلی داغ است ولی نجوشیده است). بعد از دو ساعت که پخت تمام شد، کالباس ها را داخل آب و یخ قرار دهید. بعد از آب و یخ بهتر است دو ساعت هم کالباس ها را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک گردد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 13 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1404 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 1781

به "طرز تهیه کالباس مرغ خانگی؛ فوق العاده سالم و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کالباس مرغ خانگی؛ فوق العاده سالم و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید