طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن آن
به گزارش سفر به هند، سالاد الویه بسیار مقوی، خوشمزه و خصوصاً موردعلاقه بچه ها و بزرگسالان است. این سالاد خوشمزه را می توانید در لیست غذا برای ناهار قرار داده و به همراه نان میل کنید. سالاد الویه در حقیقت سالادی روسی است که در اروپا آن را به عنوان سالاد روسی می شناسند. در ایران نیز سالاد الویه بسیار پرطرفدار و با همان نام سالاد الویه شناخته شده است. در روسیه به جای خیار شور معمولاً از خیار استفاده می کنند و کالباس به جای مرغ در سالاد الویه می ریزند. در سالاد الویه روسی به هیچ عنوان مواد رنده نمی شود و همه مخلفات درون سالاد الویه به صورت نگینی خرد می شود. سالاد الویه مجلسی برای مهمانی عصرانه و شبانه، جشن تولد و جشن های دیگر مناسب است و می تواند به عنوان چاشت مناسب و سالم برای بچه ها باشد. بعضی سالاد الویه را با نان لواش، نان خانگی و بعضی با نان باگت می پسندند. بعضی دیگر سالاد الویه را ساندویچی می کنند و در هنگام سفر یا پیک نیک به عنان غذای سریع و ساده به کار می برند. ما در اینجا می خواهیم طرز تهیه صفر تا صد سالاد الویه مجلسی را آموزش دهیم:
سینه مرغ | 400 گرم |
پیاز میانه | 1 عدد |
سیب زمینی میانه | 4 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
نخودفرنگی | 1 لیوان |
خیار شور خرد شده | 1 لیوان |
سس سالاد الویه | 5 قاشق غذاخوری |
آب مرغ | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه دلخواه |
آب لیمو یا لیموترش یا سرکه | به اندازه لازم |
آب | 1 استکان |
طرز تهیه سالاد الویه مجلسی
- ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز میانه، یک استکان آب و نمک آب پز کنید. بعد از پخته شدن آن را با دست به شکل نازک، کوچک و هم اندازه ریش ریش کنید.
- سیب زمینی و تخم مرغ را آب پز کرده، پوست بکنید و به قطعات نگینی خیلی کوچک و هم اندازه ریز کنید. (می توانید از رنده درشت هم استفاده کنید که کاملاً سلیقه ای است)
- خیار شور خردشده را با نخودفرنگی به مخلوط اضافه کنید.
- سپس سس سالاد الویه را به مواد اضافه کنید، برخی به سس کمی ماست نیز اضافه می کنند و در عوض از آب لیمو یا سرکه کمتری استفاده می کنند.
طرز تهیه سس سالاد الویه:
سس سالاد الویه ترکیبی از مایونز + چند قاشق آب مرغ + چند قاشق آب لیمو ترش تازه یا سرکه + نمک و فلفل سیاه
- نکته اول: فلفل سیاه را کم نریزید چون طعم سالاد الویه را محشر می کند.
- نکته دوم: آب لیمو یا سرکه فقط در حدی که تعادل در مزه الویه ایجاد کند باید اضافه شود نباید سالاد را زیادترش کند.
- نکته سوم: می توانید به سس سالاد الویه کمی آویشن هم اضافه کنید که کاملاً سلیقه ای است.
- نکته چهارم: الویه را در ظرف سربسته بریزید و دو تا سه ساعت در یخچال استراحت بدهید تا سالاد الویه خوشمزه تر شود.
فوت وفن های سالاد الویه مجلسی:
- نکته اول: سیب زمینی را حتماً با پوست آب پز کنید وگرنه سالاد الویه شل می شود.
- نکته دوم : می توانید در ترکیب سالاد الویه، از هویج آب پز هم استفاده کنید. برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را باکمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خردکنید و به سایر محتویات بیفزایید.
- نکته سوم: با نخودفرنگی، هویج آب پز، خیار شور، گوجه فرنگی و زرده تخم مرغ می توانید روی سالاد را تزیین کنید.
در مجله اینترنتی خبرنگاران طرز تهیه انواع سالادها را می توانید مشاهده و تهیه کنید.
منبع: اُکالا