تور ارزان چین: طرز تهیه ته چین گوشت؛ متفاوت و مجذوب کننده
به گزارش سفر به هند، ته چین معمولا با مرغ درست می گردد اما درست کردن آن با گوشت هم تنوع است هم لذیذ بودن این غذا را دو برابر می نماید؛ البته اگر گوشت خوار باشید.
با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت:
- پیاز: یک عدد
- روغن: به اندازه لازم
- گوشت : 600 گرم
- نمک و زردچوبه و فلفل: به اندازه لازم
- برنج : 4 پیمانه
- تخم مرغ: دو عدد
- ماست چکیده : 8 قاشق غذاخوری
- کره: 200 گرم
- زعفران دم نموده : 4 قاشق غذاخوری
- خلال بادام و خلال پسته برای تزیین: به اندازه لازم
طرز تهیه و دستور پخت ته چین گوشت:
1. برای پخت ته چین گوشت درون قابلمه ای مناسب اندازهی روغن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیازها را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت را به آنها بیفزایید و تفت دهید.
2. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد به مخلوط پیاز و گوشت و زردچوبه و فلفل سیاه و آب و زعفران دم نموده را بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت به مدت 2 ساعت پخته گردد و در اواخر پخت گوشت به آن نمک اضافه کنید و بعد از پخت گوشت قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.
3. در مرحله بعدی فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم گردد. سپس درون قابلمه ای مناسب اندازهی آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه برنج به مرحله آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید.
4. درون ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و ماست و ادویه ها و کره و زعفران دم نموده را به تخم مرغ ها بیفزایید و آنها را هم بزنید سپس برنج را درون مخلوط تخم مرغ ها بریزید و آن را هم بزنید.
5. در مرحله آخر اندازهی روغن درون ظرف مخصوص فر بریزید و نصف مایه ته چین را درون ظرف بریزید و گوشت را به صورت لایه ای و منظم روی سطح برنج بچینید و به جای مانده مایه ته چین را روی گوشت ها بریزید سپس ظرف حاوی ته چین را به مدت 60 دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از اینکه ته چین به صورت کامل پخته شد آن را از درون فر بیرون آورید و در ظرف مورد نظر خود برگردانید و این غذای ایرانی خوش طعم را با خلال پسته و خلال بادام و خلال پوست پرتقال به زیبایی و زرشک تزیین کنید.
منبع: ایرنا زندگی