خورش ناز خاتون گیلانی ، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

به گزارش سفر به هند، خورش ناز خاتون

خورش نازخاتون یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با انواع گوشت طبخ می گردد. در این مقاله با طرز تهیه خورش ناز خاتون گیلانی و نکات اصولی در تهیه آن آشنا خواهید شد. در ادامه مطلب همراه خبرنگاران باشید.

خورش ناز خاتون گیلانی ، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

مواد لازم در طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی

  • بادمجان کوچک و قلمی یک کیلو
  • گوشت بدون استخوان 800 گرم
  • نعنا و جعفری و کمی اسفناج 500 گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پیاز یک عدد
  • آبغوره یک فنجان
  • روغن به مقدار

مراحل تهیه خورش

ابتدا قابلمه ای مناسب فراهم کنید، پیاز ها را به صورت نگینی خرد نموده و به همراه تکه های گوشت درون قابلمه تفت می دهیم و پس از گذشت چند دقیقه، به مقدار سه لیوان آب بر روی مواد داخلی قابلمه اضافه می کنیم. در تابه ای جداگانه سبزی ها را به صورت کاملا بهداشتی و زیر خرد می کنیم و پس از سرخ کردن آن ها، گوشت پخته شده را به همراه کمی نمک، فلفل و آبغوره به محتویات تابه اضافه می کنیم و با کم نمودن حرارت شعله، اجازه می دهیم تا آب خورشت تبخیر گردد و به اصطلاح خورشت ما جا بیافتد.

بادمجان ها را با حرارت ملایم، در تابه ای جداگانه سرخ کنید تا به صورت مغز پخت در بیایند و سپس آن ها را بر روی خورشت قرار دهید تا کمی از عطر و طعم خورشت نیز به بافت درونی بادمجان نفوذ کند و پس از پخت کامل، می توانید آن ها را در اطراف سینی و یا دیس بزرگی بچینید و به همراه مواد تهیه شده و بعلاوه پلو نوش جان کنید.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 26 مهر 1403 بروزرسانی: 26 مهر 1403 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 1695

به "خورش ناز خاتون گیلانی ، غذای محبوب و خوشمزه شمالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش ناز خاتون گیلانی ، غذای محبوب و خوشمزه شمالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید