ادامه فرایند قرمز شدن شهرها در خوزستان ، منتظر روزهای سختی هستیم
به گزارش سفر به هند، خبرنگاران/خوزستان سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به فرایند افزایشی شرایط قرمز و نارنجی در استان گفت: نگران هستیم و اگر این فرایند تا هفته آینده به این روال ادامه یابد، باید منتظر روزهای سخت و خطرناک باشیم.

رضا نجاتی شنبه شب در حاشیه بازدید از بیمارستان رازی اهواز اظهار کرد: در حال حاضر شاهد افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا نسبت به روزهای گذشته هستیم و ظرفیت بیمارستان رازی تکمیل شده است.
به گزارش خبرنگاران، وی اضافه نمود: بیمارانی در این بیمارستان در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ هستند؛ از مردم خواهش می کنیم این شرایط را جدی بگیرند.
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: عادی انگاری شرایط، موجب برگشت شرایط قرمز و نارنجی به شهرهای خوزستان شد و همچنان این فرایند در حال پیش رفتن است. نگران هستیم و اگر این فرایند تا هفته آینده به این روال ادامه یابد، باید منتظر روزهای سخت و خطرناک باشیم.
نجاتی با اشاره به اعمال محدودیت ها در شهرهای قرمز، گفت: اعمال محدودیت ها در شهرهای قرمز به فرمانداران ابلاغ شده است.
وی که در یک گفتگوی تلویزیونی صحبت می کرد، گفت: مردم باید بیشتر توجه و رعایت کنند تا این شرایط سخت مدیریت شود و به شرایط خوب هفته های قبل برگردیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا