برترین غذاهای محلی دبی که در سفرتان نباید از دست بدهید
به گزارش سفر به هند، امتحان کردن غذاهای محلی، یکی از لذت های سفر است که نباید از دست بدهید. به خصوص در شهری مثل دبی، که پر از رستوران های متنوع است.
دبی، دنیایی از جاذبه ها است. از مهم ترین جاذبه های آن می توان به رستوران های متعدد از فرهنگ ها و کشورهای مختلف اشاره نمود. در واقع، غذا خوردن و امتحان کردن طعم های تازه، یکی از بزرگ ترین تفریحات گردشگران در تور دبی است.
اگر در فکر سفر هستید و در پی برترین تور نوروز 98 می گشت، برترین مقصد برای شما، دبی است. تنوع جاذبه ها و تفریح ها در دبی، هر سلیقه ای را راضی می نماید.
خوب است بدانید خبرنگاران به گردشگرانی که قصد سفر به دبی یا رزرو تورهای ویژه نوروز را دارند، در انتخاب مقرون به صرفه ترین تور یاری می نماید. شما می توانید از میان پکیج های ده ها آژانس معتبر همکار خبرنگاران ، تور مدنظرتان را انتخاب و سفرتان را با پایین ترین قیمت، برنامه ریزی کنید.
غذاهای محلی دبی هم از نظر عطر و طعم هم از نظر تاریخچه، بسیار غنی هستند. در ادامه با چند نمونه از غذاهای محلی دبی آشنا می شوید که فرصت امتحان کردن آن ها را نباید از دست بدهید.
خرما
خرما میوه ای سالم و سرشار از مواد مغذی است. خرما بخش مهمی از رژیم غذایی مردم در دبی است و جزو معدود گیاهانی است که در آب و هوای خشک امارات، رشد می نماید و ثمر می دهد. مسلمانان روزه خود را در ماه رمضان با خرما افطار می نمایند و از این نظر نیز اهمیت خاصی در بین مردم دارد.
مندی
این غذا در واقع یک غذای اصیل یمنی است ولی در امارات هم محبوب است. البته در سایر کشورهای عربی هم به شکل های مختلف تهیه می گردد. معمولا آن را با گوشت مرغ یا بره تهیه می نمایند. برای تهیه آن، گوشت را ساعت ها می پزند و روی برنج سرو می نمایند.
شیر شتر
شتر نقشی اساسی در زندگی اهالی امارت داشته است. از حمل و نقل گرفته تا تهیه پوشاک و خوراک، از شتر استفاده می کردند. شتر شکم پر یکی از غذاهای اصیل عربی است که قبلا در مهمانی ها سرو می شده ولی این روزها چندان رایج نیست. یکی دیگر از محصولاتی که در دبی می توانید امتحان کنید، شیر شتر است.
هریس
هریس یکی دیگر از غذاهای محلی دبی است. با ترکیب گندم و گوشت و اندازه کمی نمک تهیه می گردد. این غذا را برای مراسم و رویدادهای خاص مثلا افطار ماه رمضان، اعیاد و حتی جشن عروسی آماده می نمایند.
ماهی
ماهی یکی دیگر از غذاهایی است که نقشی اساسی در سنت های اماراتی دارد. صید ماهی یکی از مشاغل اهالی خور دبی و منطقه ها اطراف آن است. در گذشته، فقط افرادی که به نواحی ساحلی دسترسی داشتند، ماهی مصرف می کردند ولی امروزه بخش مهمی از رژیم غذایی اهالی امارات است و روزانه صید و خریداری می گردد.
أوزی
این غذا با برنج و گوشت تهیه می گردد و یکی از غذاهای بسیار محبوب و پرطرفدار در امارات است. برای تهیه آن گوشت گوسفند را به آرامی می پزند و آن را با انواع مغزهای تفت داده و کشمش، روی برنج سرو می نمایند. در امارات قبل از پختن گوشت آن را در برگ نخل می پیچند.
نان
دبی، نان های محلی زیادی دارد. نان های عربی معمولا تخت است و بافت نرمی دارد. شبیه به نان پیتا در فرهنگ غربی است. نوعی از نان محلی در دبی عرضه می گردد که با آرد نان و خرما خشک شده تهیه می گردد. معمولا این نان را در فصل زمستان و برای وعده صبحانه تهیه می نمایند.
منبع: کجارو / theculturetrip.com