نتایج یک مطالعه برای نخستین بار: آلودگی هوا کودک را مستعد ابتلا به آسم می کند
به گزارش سفر به هند، یک مطالعه تازه هشدار می دهد، زنان بارداری که در معرض سطح بالایی از آلودگی هوا هستند، احتمالاً دارای فرزندانی با اختلال آسم خواهند بود.
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از دیلی میل، یک مطالعه تازه هشدار می دهد، زنان بارداری که در معرض سطح بالایی از آلودگی هوا هستند، احتمالاً دارای فرزندانی با اختلال آسم خواهند بود.
دانشمندان زن بارداری را که در معرض آلودگی ذرات ریز هتن را تحت بررسی قرار دادند و دریافتند، کمی بیش از 18 درصد از نوزادان آنها در سه سالگی به آسم مبتلا شدند.
دلیل این یافته ها هنوز ناشناخته است، اما محققان نشان می دهند که آلودگی ممکن است سیستم نظارتی بدن مانند عملکرد اعصاب و ایمنی را تغییر دهد.
محققان دانشکده پزشکی Mount Sinai در نیویورک 376 مادر و نوزادان آنها را مورد بررسی قرار دادند تا بفهمند آیا آسیب قرار گرفتن در معرض ذرات بسیار ریز آلودگی هوا در دوران بارداری به نوزادان منتقل می شود یا خیر.
به گفته این تیم، این اولین بار است که آسم با قرار گرفتن در معرض این نوع آلودگی هوا قبل از تولد مرتبط است؛آسم یک بیماری تنفسی است که تقریباً از هر 12 بزرگسال در انگلیس یک نفر به آن مبتلا است.
براساس داده هایی که قبلا منتشر شده در سال 2011، 235-300 میلیون نفر در سراسر جهان به آسم مبتلا بودند و هر ساله حدود 250 هزار نفر به خاطر این بیماری جان خود را از دست می دهن؛ همچنین میزان شیوع آن در میان کشورها متفاوت بوده و بین 1 تا 18 درصد است.
به گفته کارشناسان، این بیماری در همه سنین تأثیر می گذارد و اغلب از کودکی شروع می شود، اگرچه ممکن است برای اولین بار در بزرگسالان هم بروز کند.
محقق این پژوهش تأکید می کند، زنانی که در مجاورت جاده های اصلی با تراکم ترافیک بالاتر زندگی می کنند، بیشتر در معرض ذرات ریز قرار می گیرند.
منبع: خبرگزاری فارس