مسوولیت اجتماعی تشکل ها در دوران کرونا

به گزارش سفر به هند، امروزه با توجه به گسترش ویروس کرونا در دنیا و ایران، کسب وکارها با تغییرات اساسی و عمده روبرو شده و با توجه به اینکه پیش بینی برطرف کامل این ویروس امکان پذیر نیست، عملا برنامه ریزی مدون برای فعالیت های تجاری و مالی با مخاطره روبرو شده است.

مسوولیت اجتماعی تشکل ها در دوران کرونا

در این شرایط اشتغال نیروی کار به خصوص در کسب وکارهای کوچک و متوسط با مسائل عدیده روبرو شده است.

از طرفی عدم حمایت مناسب از سوی دولت و از طرفی دیگر کوچک شدن سفره مردم باعث شده تا بسیاری از کسب وکارها که عمدتا با معیشت جامعه ارتباط مستقیم دارند، تحت تاثیر قرار بگیرند و بعضا چه بسا به طور کلی تعطیل شوند.

در این شرایط مسوولیت اجتماعی دولت، نهادهای قانون گذار و خیرین بیش از پیش نمود پیدا نموده و احتیاج به مشارکت مردمی برای حل بحران است.

بحرانی که باعث شده است اقتصاد آسیب دیده ایران از تحریم ها، از اثر این ویروس هم بیشتر آسیب ببیند.

شاید احتیاج به تغییر پارادایم و استفاده از خوشه های فراوری و توزیع کالا، گسترش مشاغل خانگی، بازطراحی کارگاه های فراوریی و استفاده از ظرفیت شبکه مجازی برای فروش کالا و خدمات راهکار های مناسب به نظر برسند. اما این روش ها قاعدتا بدون برنامه و به صورت موردی و مقطعی، اثربخشی کمی دارند و برای حل این بحران، احتیاج به مساعدت همه گرو های ذی نفع است.

اتحادیه های صنفی، تشکل های فراوریی و تامین نمایندگان مواد اولیه باید در یک زنجیره قرار بگیرند تا بتوانند از ظرفیت های موجود برای برون رفت از این بحران استفاده نمایند. همچنین زنجیره توزیع و فروش کالا و خدمات باید براساس ظرفیت های شبکه های مجازی باز طراحی گردد.

پذیرش مسوولیت اجتماعی هر یک از بنگاه های مالی و در سطح بالاتر تشکل های مالی در قبال جامعه، باعث می گردد تا با همکاری هم بتوانیم این کشتی را از توفان خارج کنیم و به ساحل امن برسانیم. به امید ایجاد همدلی، مشارکت و هم افزایی کلیه افراد برای رسیدن به سربلندی ایران عزیز.

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 7 آبان 1399 بروزرسانی: 7 آبان 1399 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 568

به "مسوولیت اجتماعی تشکل ها در دوران کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسوولیت اجتماعی تشکل ها در دوران کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید