جایگزین قرص و داروی سرماخوردگی برای درمان فوری
به گزارش سفر به هند، در هنگام سرماخوردگی نوشیدن یک لیوان دم نوش گرم به بهبود سرماخوردگی شما و علائم آن اعم از گلودرد، آبریزش بینی، سرفه و... یاری می نماید.
در این روز های پاییزی که بسیاری از افراد دچار سرماخوردگی می شوند، بهتر است برای بهبود آن به جای مصرف قرص و دارو از درمان های بی ضرر بهره ببرید.
با سرد شدن هوا و فرا رسیدن فصل پاییز بسیاری از افراد دچار سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند و با تجویز پزشک دارو هایی برای برطرف علائم سرماخوردگی استفاده می کنند.
در هنگام سرماخوردگی نوشیدن یک لیوان دم نوش گرم به بهبود سرماخوردگی شما و علائم آن اعم از گلودرد، آبریزش بینی، سرفه و... یاری می نماید. در این بخش از بهداشت و سلامت دمنوش هایی را معرفی می کنیم که به جای خوردن قرص سرماخوردگی می توانید از آن ها یاری بگیرید.
مثل همواره یادآور میشویم که در صورت داشتن بیماری های زمینه ای و...، نسخه های ساده طب سنتی را نیز بدون مشورت با متخصصان طب سنتی مصرف نکنید.
دمنوش زنجبیل:بهبود درد گلو
85 گرم ریشه زنجبیل تازه را پس از شستشو کامل پوست بگیرید و آن را در لایه های نازک برش دهید. تقریباً نصف کتری (800 میلی لیتر) را از آب پرکنید و بر روی حرارت قرار دهید تا آغاز به جوشیدن کند، سپس تکه های زنجبیل را درون آب ریخته و به مدت 20 دقیقه در حرارت کم اجازه دهید که دم بکشند. آخرسر کمی عسل به چای اضافه کنید و سپس آن را از درون صافی عبور داده تا دم نوش زنجبیل شما خالص گردد.
دمنوش پونه:برطرف آبریزش بینی
برگ های تازه یا خشک شده پونه را در یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند تا دم بکشد، دمنوش پونه را می توانید با عسل شیرین کنید و بنوشید.
دمنوش بنفشه:برطرف سرفه های خشک
برای تهیه یک فنجان دمنوش بنفشه مقداری برگ های خشک شده را درون یک فنجان آب جوش بریزید. اجازه دهید حدود 5 دقیقه بماند و سپس با عسل شیرین نموده و بنوشید.
دمنوش بابونه:برطرف میکروب معده
گل های بابونه را برای مدتی در آب گرم خیس کنید. آب را به جوش آورید. گل های بابونه را در یک تکه پارچه تنظیف بگذارید و آن را گره بزنید تا مثل چای کیسه ای شوند. سپس آن را در آب جوش قرار دهید و پس از 5 دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید. چای را درون یک لیوان بریزید و عسل و آب لیموترش را به آن اضافه کنید و بنوشید.
دمنوش گل گاوزبان:تقویت سیستم ایمنی
گل گاو زبان را درون یک قوری کوچک می ریزیم، سپس گل محمدی ها را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله آب جوش را اضافه می کنیم و قوری را روی بخار آب کتری یا سماور قرار دهیم تا دمنوش دم بکشد. پس از گذشت 10 تا 15 دقیقه دمنوش ما آماده است.
دمنوش آویشن:برطرف خلط
برای درست کردن این دمنوش آب را به جوش آورید سپس آویشن را داخل یک قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در حدود 10 تا 15 دقیقه دم بکشد. پس از آن دمنوش آویشن را داخل یک فنجان بریزید و اجازه دهید خنک گردد و بعد از آن عسل را به آن اضافه کنید و نوش جان کنید.
دمنوش نعناع:ضد اسهال
1 قاشق نعناع خشک را به همراه دوتکه پوست نارنج خشک شده و نبات در دو فنجان آب بجوشانید. این ترکیب به سرعت دل درد و اسهال را درمان خواهد نمود.
دمنوش چای ترش:بهبود سرماخوردگی
8 الی 10 گل چای ترش و کمی از برگ آن را در یک لیوان آب جوش ریخته و 5 دقیقه اجازه دهید بماند. سپس مخلوط را از صافی عبور داده و با عسل شیرین نموده و بنوشید.
نکات مهم
این دمنوش ها برای خانم های باردار ممکن است عوارضی را در پی داشته باشند.
بچه ها خردسال باید از مصرف دمنوش ها خودداری کنند.
خانم ها در دوران شیردهی دمنوش ها را با احتیاط و طبق نظر کارشناسان طب سنتی استفاده کنند.
از مصرف بیش از حد هر نوع دمنوشی بپرهیزید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: فرادید