مقاله: برای درمان یبوست چه بخوریم؟
به گزارش سفر به هند، در این نوع یبوست نباید از مسهل استفاده کرد، چون مسهل باعث می گردد همین مختصر آبی هم که در روده وجود دارد هم دفع گردد و مدفوع خشک تر از قبل به جدار روده بچسبند. برای همین چاره ای نیست جز اینکه که برای درمان یبوست مزمن نیز همان اقدامات مربوط به یبوست خفیف را انجام داده و هم زمان از تنقیه هم یاری بگیریم. بهترین مواد برای تنقیه یک لیوان روغن زیتون + سه لیوان آب یا آب کله پاچه است. این مواد باعث افزایش رطوبت در روده و دفع مواد می گردد. تنقیه را باید تا دو هفته روزی یک بار انجام داد. بعد از این مدت اگر که اجابت مزاج طبیعی شد برای تکمیل درمان می گردد، مسهل مصرف کرد.
نکته: بعد از مصرف مسهل اصلا نباید خوابید، چون سیستم گوارش هم به حالت استراحت درمی آید و دارو آنطور که باید عمل کند، عمل نمی نماید.
در ضمن استفاده مکرر از برگ سنا موجب افسردگی می گردد، لذا باید آن را با مصلحش مصرف کرد. مصلح برگ سنا گل سرخ و روغن بادام شیرین است.
افراد سوداوی و بلغمی باید مصرف مواد گرم و تر را بیشتر نمایند (بلغمی ها می توانند با مصلح مصرف نمایند، البته ورزش و تحرک را هم فراموش ننمایند). صفرایی ها و دموی ها هم باید رو به مصرف مواد سرد و تر بیاورند (دموی ها باید این مواد را با مصلح مصرف نمایند).
خبرنگاران | سرویس سلامت - در طب سنتی به یبوست می گویند ام الامراض یعنی مادر بیماری ها. وقتی که بدن نتواند سموم را به خوبی دفع کند همین سم ها دوباره جذب می شوند. در نتیجه به انواع اقسام بیماری ها دچار می شویم. پس وقتی دچار یبوست می شویم باید چه کار کنیم و چه بخوریم؟
منبع مقاله: برای درمان یبوست چه بخوریم؟