معرفی اولین فرودگاه تمام خورشیدی دنیا، فرودگاه کوچین هند

به گزارش سفر به هند، آشنایی با فرودگاه کوچین هند | Cochin International Airport

فرودگاه کوچین هند از فرودگاه های ناحیه غربی شبه جزیره هند است که خبرنگاران به آن پرواز مستقیم دارد. فرودگاه بین المللی کوچین هند (Cochin International Airport) در شهرستان کوچی، در استان کرالا Kerala هند قرار گرفته است که اگر قصد سفر به هند دارید می تواند اولین مقصد ورودی شما به این کشور باشد. در ادامه شما را با این فرودگاه بین المللی، موقعیت جغرافیایی، ترمینال ها، مسیرهای دسترسی و امکانات آن آشنا می کنیم. برای خرید بلیط هواپیما و پرواز به این فرودگاه می توانید از سایت خبرنگاران به صورت آنلاین اقدام به خرید کنید. بعلاوه اپلیکیشن خبرنگاران بر روی موبایل انجام خرید بلیط هواپیما و یا رزرو هتل در شهر کوچی را برای شما راحت تر می نماید.

معرفی اولین فرودگاه تمام خورشیدی دنیا، فرودگاه کوچین هند

محل فرودگاه کوچین هند

این فرودگاه واقع در منطقه ندوم باساری Nedumbassery، حدود 25 کیلومتر (16 مایل) تا شهر کوچی فاصله دارد و در شمال شرقی این شهرستان، قرار گرفته است. این فرودگاه ابتدا کار خود را به وسیله یک شرکت خصوصی شروع کرد و در نهایت با نزدیک به 10000 هزار سرمایه گذار از 30 کشور دنیا توانست پیشرفت شایانی داشته باشد. در واقع این فرودگاه یکی از برترین مکان ها برای سرمایه گذاری مردمی بود.

فرودگاه کوچین هند هم اکنون، شلوغ ترین و بزرگترین فرودگاه در استان کرالا که از سال 2017، حدود 63.86 درصد از کل مسافران هوائی استان کرالا را در اختیار خود دارد و جا به جا می نماید. این فرودگاه، چهارمین فرودگاه شلوغ و پرتردد در هند از نظر ترافیک بین المللی و در کل هفتمین فرودگاه پرتردد هند است. در سال 2017، فرودگاه حدود 10.2 میلیون مسافر را با مجموع 68898 هواپیمای مسافربری جابه جا نمود.

این فرودگاه اساس فرودگاه های پایه برای عملیات های هوایی سریع السیر است که اتفاقا درون شهر هم قرار گرفته است. وسعت این فرودگاه بیشتر از 600 هزار متر مربع در این منطقه بوده که در نتیجه از نظر وسعت و بزرگی چهارمین فرودگاه هند محسوب می گردد. ترمینال شماره 3 این فرودگاه، هم چهارمین ترمینال بزرگ و طویل هند است. در تاریخ 18 آگوست 2015، فرودگاه بین المللی کوچین هند اولین فرودگاهی در دنیا شد که به طور کامل از انرژی خورشیدی بهره برد و در آن، نیروگاه خورشیدی افتتاح گشت. در تاریخ 26 ژوئیه 2018، این فرودگاه برای انتخاب جایزه قهرمان زمین کاندید شده و بالاترین امتیاز و پاداش را از طرف سازمان زیست محیطی ملل متحد دریافت کرد.

ترمینال های فرودگاه کوچین هند

این فرودگاه دارای 3 فرودگاه اصلی است که دو عدد از آن ها ترمینال های داخلی و یکی از آن ها ترمینال بین المللی است. بعلاوه یک ترمینال باربری نیز دارد که وسعتی به میزان 2000 هکتار را شامل می گردد.

  • معرفی ترمینال شماره 1

ترمینال 1 ترمینالی بین المللی بود تا زمانی که عملیات ساخت ترمینال بین المللی نو شماره 3 به اتمام رسید. ترمینال یک مساحت 47000 مترمربع (510 هزار فوت مربع) با دو ساختمان برای ورود و خروج به داخل یک سالن اصلی دارد. سالن های ورود و خروج ترمینال برای گنجایشی به میزان 1800 نفر در هر ساعت طراحی شده اند. در این ترمینال از نوترین امکانات فرودگاهی برای چک این استفاده شده است و دارای 36 کانتر کنترل پاسپورت، 12 دروازه امنیتی و 12 دروازه گمرکی است. دو سالن استراحت خصوصی برای مسافران کلاس اول و کلاس تجاری دارد. 10 دروازه خروجی دارد و سالن ورودی دارای 24 کانتر کنترل پاسپورت و 4 مسیر رونده و گردان چمدان است. ترمینال در حال حاضر تحت بازسازی واقع شده است تا تبدیل به یک ترمینال داخلی تمام وقت گردد و دوباره در ماه مه 2018 شروع به کار خواهد نمود. پس از باز شدن، می تواند پنج بار بیشتر از قبل ترافیک فعلی را اداره کند.

  • 2 معرفی ترمینال شماره

این ترمینال داخلی دارای مساحت 10،000 متر مربع (110،000 فوت مربع) بوده و طراحی شده تا حداکثر 400 مسافر را در ساعات اوج شلوغی جا به جا کند. این ترمینال 6 دروازه امنیتی و یک سالن انتظار معمولی دارد که می تواند 400 مسافر را در یک زمان در خود جای دهد. یک مکان خانوادگی و یک سالن مخصوص برای مسافران کلاس تجاری وجود دارد و یک سالن غذاخوری در آن طراحی شده است. بعلاوه یک رستوران در ورودی لابی فعال و 4 دروازه برای استفاده مسافران داخلی در نظر گرفته شده است. این ترمینال به زودی به ترمینال اصلی پروازهای داخلی تبدیل خواهد شد.

  • معرفی ترمینال شماره 3

در 8 سپتامبر 2012 هیئت مدیره این فرودگاه، طرح طراحی ترمینال بین المللی نو را با بودجه 6 میلیارد دلار هند (84 میلیون دلار آمریکا) تصویب نمودند. این می تواند 12 میلیون مسافر را در طول سال و 4000 مسافر را در ساعت های اوج در خود جای دهد. این ترمینال گنجایش 15 فروند هواپیما با مساحت 140،000 متری (1،500،000 فوت مربع) دارد. هنگامی که ترمینال نو آماده بود، ترمینال بین المللی قدیمی به ترمینال داخلی تبدیل شد. ترمینال داخلی موجود فقط به جت های تجاری خدمت خواهد نمود. با راه اندازی ترمینال 3، فرودگاه کوچین هند چهارمین فرودگاه بزرگ پس از دهلی، بمبئی و کلکته شد که کل مساحت 2 میلیون متر مربع برای ساخت آن در نظر گرفته شده است.

اطلاعات فرودگاه کوچین هند

  • نام انگلیسی فرودگاه کوچین هند: Cochin International Airport
  • کدیاتا: COK
  • کدایکائو: VOCI
  • نوع فرودگاه: همگانی
  • وب سایت رسمی فرودگاه کوچین هند:

راه های دسترسی به شهر به وسیله فرودگاه کوچین هند

این فرودگاه بین دو بزرگراه بین المللی 544، یکی از بزرگراه های جنوب هند و خیابان مرکزی اصلی در کرالا قرار گرفته است. اگر چه خطوط راه آهن اصلی از این فرودگاه حدود 500 متر فاصله دارد، اما نزدیک ترین ایستگاه قطار به نام آنگامالی Angamaly، 8 کیلومتر دورتر است.

  • خدمات تاکسی بین شهری: فرودگاه کوچین هند خدمات تاکسی فرودگاهی را برای مسافران به مقصد کرالا و بعلاوه شهرهایی مانند تریوآندرو Trivandrum و در شمال کرالا مانند کوژیکود Kozhikode اختصاص داده است. تاکسی برای مقصد سابریمالا Sabarimala نیز فراهم است.
  • اتوبوس: اتوبوس ها وسیله نقلیه اصلی برای اتصال فرودگاه با بخش های عمده شهر است. خدمات اتوبوس عمدتا به وسیله شرکت دولتی حمل و نقل کرالا در سفر به هند ارائه می گردد که دو نوع خدمات اتوبوسرانی را فراهم می نماید. نزدیک ترین ایستگاه های اتوبوس، ایستگاه اتوبوس آنگامالا Angamaly و ایستگاه اتوبوس شهری Aluva Rajiv Gandhi است. از این ایستگاه ها می توانید خود را به جاذبه های هند در استان کرالا و شهر کوچین برسانید.
  • تاکسی عمومی: تاکسی ها را در هر دو ترمینال بین المللی و داخلی می توانید ببینید و به هر نقطه از هشر که خواستید رزرو کنید یا سوار شوید.
  • هلیکوپتر: از این فرودگاه امکان پرواز هلی کوپتر به به منطقه ها خواسته شده نیز وجود دارد.
منبع: الی گشت
انتشار: 15 آذر 1403 بروزرسانی: 15 آذر 1403 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 1728

به "معرفی اولین فرودگاه تمام خورشیدی دنیا، فرودگاه کوچین هند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی اولین فرودگاه تمام خورشیدی دنیا، فرودگاه کوچین هند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید