مصرف این خوراکی ها همزمان با خیار خطرناک است

به گزارش سفر به هند، خبرنگاران : متخصصان توصیه می نمایند در تابستان بیشتر از گذشته خیار بخورید، اما هرگز آن را همراه با بادام زمینی مصرف نکنید.

مصرف این خوراکی ها همزمان با خیار خطرناک است

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، یک متخصص تغذیه در سوهو، معتقد است؛ خیار را باید در تابستان به بسیاری از خوراکی ها اضافه نمود، اما هرگز نباید آن را با بادام زمینی ترکیب کرد.

خیار حاوی بسیاری از مواد مفید است که وظیفه موثر در عملکرد مغز و سیستم عصبی را بر عهده دارند، دارای اثر تب بر و از بین بردن سموم بدن هستند. بعلاوه، این سبزی در مبارزه با لکه های پیری (به سفید شدن آن ها یاری می نماید) و وزن اضافی موثر است. فیبر موجود در خیار باعث بهبود عملکرد روده می گردد.

بادام زمینی هم دارای خواص مفید بسیاری است. بادام زمینی حاوی اسید های چرب اشباع نشده، فیبر غذایی و فاقد کلسترول است. علاوه بر این، دارای اثرات ضد پیری و انرژی بخشی است.

با این حال، خوردن بادام زمینی با خیار می تواند باعث ناراحتی گوارشی و اسهال گردد. در این راستا کارشناسان توصیه می نمایند برای خوردن این محصولات پشت سر هم، حداقل یک ساعت فاصله داشته باشید.

پیش از این در خبر ها آمده بود که بیشترین ویتامین E در بادام، دانه کاج، فندق و تخمه آفتابگردان وجود دارد. ویتامین های فوق العاده در آجیل ها غنی از ویتامین های گروه B، به خصوص B1 و B6 هستند و بعلاوه دارای غلظت بالایی از مس، فسفر، مهمیم، منگنز و سلنیوم هستند. بادام به طور کلی از ترکیب ویتامین و مواد معدنی یکسان، با محتوای بالای ویتامین B2 متمایز می گردد؛ و دانه کاج سرشار از ویتامین A است.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 31 تیر 1400 بروزرسانی: 31 تیر 1400 گردآورنده: tour-india.ir شناسه مطلب: 1074

به "مصرف این خوراکی ها همزمان با خیار خطرناک است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف این خوراکی ها همزمان با خیار خطرناک است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید